Микола Федорук є найбільш продуктивним депутатом-мажоритарником

Микола Федорук є найбільш продуктивним депутатом-мажоритарником

09.06.2015, 19:30

За результатами моніторингу, проведеного громадського Громадянською мережею «Опора», найбільш продукктивним у сенсі законотворчої діяльності серед буковинських депутатів-мажоритарників є Микола Федорук. Колишній мер Чернівців, а нині народний депутат України, член фракції «Народний фронт» став автором і співавтором 16-ти законопроектів.

МИКОЛА ФЕДОРУК, 201 ОКРУГ

Народний депутат від міста Чернівці (без частини Садгори) Микола Федорук  є головою підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. З початку роботи парламенту нового скликання Микола Федорук зареєстрував 16 законопроектів (3 авторських) та 2 депутатські запити. 11 законодавчих ініціатив вже підписані Президентом (усі стосуються перейменування, зміни меж та категорій населених пунктів), а на усі запити отримані відповіді. З початку роботи Верховної Ради VIII скликання народний депутат 17 разів виступав на сесіях, пропустив шість пленарних засідань та одне засідання комітету.  

 На особистий прийом до народного депутата чи його помічників за час нової каденції прийшло 121 громадянин, отримано 50 колективних та індивідуальних звернень. Миколою Федоруком написано 48 депутатських звернень. У народного депутата діє одна приймальня в Чернівцях (вул. Щербанюка, 43, приміщення 14 ЖРЕПу). 

Деталі: Надія Вірна 

1


КОМЕНТАРІ (1)

1

avatar

http://times.cv.ua/2015/06/09/fedoruk-stahanivskymy-tempamy-perejmenovuje-sela/

09 червня 2015 19:01