Сеничак  порадив Фищуку згадти власну роботу в часи розквіту кучмізму, у команді Януковича та за Азарова

Сеничак порадив Фищуку згадти власну роботу в часи розквіту кучмізму, у команді Януковича та за Азарова

23.02.2015, 18:00

На нещодавній прес-конференції краєурядник Буковини Олександр Фищук заявив, що «не бачить Сеничака членом свої команди». Фищук сказав, що не має претензій до людських якостей начальника головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайла Сеничака. За словами Фищука, неприйнятною ця кандидатура є тому, що пан Сеничак працював у штабі Олексія Азарова - сина Миколи Азарова.

Натомість Михайло Сеничак цю інформацію заперечує. Він каже, що працював довіреною особою Підлісного, а не Азарова. «А тому, хто зробив подібну заяву (Фищуку-авт.), я пораджу не плутати царський стілець з чиновницьким кріслом», - сказав Сеничак.

На питання журналіста сайту 0372.ua чи працював Сеничак у штабі сина Азарова, Михайло Сеничак відповів: «Так, у 2012 році я вчив Ігоря Підлісного виступати перед людьми і роздавати листівки». На сайті ЦВК дійсно є інформація про реєстрацію Михайла Сеничака довіреною особою кандидата у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах, утворених у межах Донецької області Ігоря Підлісного:http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v1543359-12

«Кандидат Ігор Підлісний народився 14 серпня 1966 року в місті Чернігові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, військовий пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування Партія Наталії Королевської - «Україна - Вперед!» - таку інформацію дає сайт ЦВК. 

Михайло Сеничак також заявив, що при призначенні на посади чи звільненні варто керуватись тільки конкретними фактами та оцінювати за якісними критеріями роботи.

- Тому, хто зробив таку заяву, хочу сказати, що не варто плутати царський стілець і чиновницьке крісло. Є Закон України про державну службу, там чітко прописана процедура призначення чиновників та їх звільнення, - сказав Михайло Сеничак під час прес-конференції щодо діяльності ГУ ДФС у Чернівецькій області.

- Мені закидають, що я був довіреною особою Підлісного. А хто власне закидає? Я тільки хочу нагадати, у яких командах був пан Фищук за час свого перебування на чиновницьких посадах. У 2004 році, коли президентом був Кучма та прем’єром Янукович, пан Фищук очолював одну із районних державних адміністрацій та разом з тим автоматично був  у команді вищезгаданих керівників. Окрім цього, Фищук був начальником податкової у часи "Азарівщини". То за якими принципами формується теперішня команда? Та команда зараз у Москві та формує собі уряд у вигнанні…, - наголосив пан Сеничак.

- Мене особисто здивувало, коли на нараді під керуванням голови Чернівецької ОДА, під час розгляду двох питань порядку денного  – наповнення бюджету та питання мобілізації, вже після розгляду першого – Фищук встав і пішов. Це рівень губернатора? Просто так піти перед розглядом такого важливого питання і залишити його на розгляд голови обласної ради. Хіба так має вести себе голова обласної державної адміністрації? Що не так? Може саме в цьому й наша проблема, - обурюється Михайло Сеничак.

- Я сприйняв як належне призначення Фищука на посаду очільника краю і поважаю таке рішення.

Але коли в мою адресу йдуть незаслужені звинувачення, я буду реагувати жорсткіше і давати вже зовсім іншу відповідь.

Поки що ми будемо виконувати ті завдання, які перед нами стоять.

А оскільки губернатору некомфортно мене бачити, сьогодні на апаратній нараді був пристутній мій заступник, - додав Сеничак.


Джерело: 0372.ua, CHV.TV та Чернівецький промінь
1


КОМЕНТАРІ (2)

робим ставки, вони не протягнут декількох місяців в області!

avatar

"чудо"

23 лютого 2015 16:51

Воно там у кінці списку: cv.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/robota-z-personalom/pro-ochischennya/173971.html

Баглей Борис Михайлович начальник управління інфраструктури

Декларація Баглея: cv.sfs.gov.ua/data/material/000/119/173155/Bagley.zip
avatar

Увага!!! Баглей в податковій

23 лютого 2015 23:40