Михайло Павлюк: 'Для мене це екзамен. Я прийшов його скласти!' (+ЗАЯВА у зв’язку із завершенням першого етапу конкурсу)

Михайло Павлюк: "Для мене це екзамен. Я прийшов його скласти!" (+ЗАЯВА у зв’язку із завершенням першого етапу конкурсу)

17.01.2017, 22:09

Один з претендентів на посаду першого заступника голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк прокоментував на прохання журналістів початок конкурсного відбору. 

Пізніше Михайло Павлюк оприлюднив заяву на своїй сторінці у ФБ

Шановні колеги! Саме у зв’язку із завершенням першого етапу конкурсу на заміщення вакантної посади першого заступника голови Чернівецької облдержадміністрації зазначу наступне. Вважаючи найбільшою честю прислужитися нашій територіальній громаді, бути корисним для реалізації реформ, місцевих програм розвитку та бути на сторожі української Справи, маючи як депутат попередніх скликань та доцент кафедри міжнародних відносин рідного ЧНУ певні практичні напрацювання й уважно вивчивши умови проведення конкурсу я подав документи на даний конкурс. Комісія сьогодні, у вівторок провела перший етап по двох конкурсах, попереду ще один етап.

Вважаю основним завданням зараз зосередитися на підготовці до наступного етапу. І так, знаєте це як бути знову абітурієнтом – хочеш багато сказати (написати), нічого не забути. Я це відчув, сидячи в аудиторії разом з двома іншими абітурієнтами. За 12 років викладацької роботи я, до слова, бачив різних абітурієнтів: хтось приходив на екзамен із вигуками «я все знаю пане викладач», хтось на екзамен і не заходив. А хтось заходив і виходив незадоволений. Про таких, у підсумку, пам'ятаємо менше. А були й такі абітурієнти які йшли, щоб здобути науку. Вони готувалися заздалегідь, тягнули білет, продумували відповіді. Здобували результат. А потім ставали хорошими й активними патріотами, які хочуть жити й працювати в Україні, боронити наше, Українське, поважати закони права та моралі. Захоплювався і завжди, завжди (двічі мною вжите слово) радів та допомагав такій молоді. І зараз, щиро, безмежно, особисто, щоразу радію кожному успіху кожного молодого Буковинця, Українця, Патріота, Активіста. Така молодь є – вона працює у наших бібліотеках чи музеях, громадському чи журналістському середовищі, на виробництві, школі чи садку, у роздрібному бізнесі, лікарнях, державній службі. Ми, переконаний, знаємо один одного, ми часто здогадуємося про наше спільне. І ЗНАЄТЕ, ми маємо не тільки спільних друзів, але й спільне майбутнє. І не залежно від крісла науковця, підприємця чи державного службовця такі люди обов’язково, ПІДКРЕСЛЮ, обов’язково знайдуть у спільній справі один одного задля втілення успішних проектів та примноження добробуту для нашої держави та Буковини! 

У мене поки що все. На разі підготовка до наступного етапу, - написав Михайло Павлюк. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Михаилу  надо  еще  послужить  в  АТО.   Должность  зам. губернатора,  несколько  рановата  для  него. Мальчик только  окончил  обучение,  ни дня  не  работал  на  производстве,  не  работал и  дня С ЖИВЫМИ ЛЮДЬМИ,.. И  потом, не  стоит  забывать,  что область ПОГРАНИЧНАЯ и,  в случаяхконфликтных,  губернатор  и  его  замы -  ВОЕННООБЯЗАННЫЕ,  управляют миллионом  людей  населения.  НЕ  РАНО  ЛИ  ПИХАЮТ  МИШУ  ВВЕРХ?  НЕ  ПРЕСТУПЛЕНИЕ   ЛИ ЭТО?

avatar

Тарас

17 січня 2017 17:03

Кобевко ще до оголошення конкурсу знав, що Павлюк молодший буде першим заступником.

avatar

Ьомбон

17 січня 2017 19:36

avatar

Лидия Пастухова

18 січня 2017 10:56

Бути "на сторожі української Справи"?! На передовій нехай побуде і покаже своє небайдуже ставлення до українського народу!!!

avatar

Людмила

23 січня 2017 15:30

як на мене тоді всі депутати  , чіновники мають бути в АТО ,

тоді всі повтікають з ціх посад .стіко вільиих місць .

avatar

ілько

24 січня 2017 09:24