Михайло Папієв знову стане міністром соцполітики

Михайло Папієв знову стане міністром соцполітики

28.03.2015, 20:27

Колишній віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул оприлюднив деякі позиції в "опозиційному уряді", який створили нардепи з Опозиційного блоку.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"У вівторок, 31 березня, буде презентовано опозиційний уряд. Як віце-прем'єр-міністр я займатимуся в ньому питаннями промисловості, нової індустріалізації і відновлення Донбасу", - написав Вілкул.

Прем'єром, за його словами, буде Борис Колесніков.

Ще двоє віце-прем'єрами - Наталія Королевська і Вадим Рабінович - займатимуться, відповідно, соціальною політикою і правоохоронними органами.

Міністр закордонних справ - Костянтин Грищенко, міністр економічного розвитку і торгівлі - Євгеній Мураєв, міністр соцполітики - Михайло Папієв, а міністр внутрішніх справ і надзвичайних ситуацій - Костянтин Стогній.

"Опозиційний уряд розроблятиме законопроекти та ініціюватиме конкретні кроки з виведення країни з кризи і соціального захисту українців. Це стосується індексації зарплат і пенсій до реального рівня інфляції, зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, відновлення промислових підприємств, забезпечення українців робочими місцями і так далі Необхідно створювати умови, щоб в Україні налагодилося нормальне життя", - написав Вілкул.

1