Михайлішин забув своє минулорічне гасло 'Європейському місту - європейський вибір'? Над Львовом замайорів прапор Євросоюзу (відео)

Михайлішин забув своє минулорічне гасло "Європейському місту - європейський вибір"? Над Львовом замайорів прапор Євросоюзу (відео)

24.11.2013, 19:36

Мер Львова ще позавчора закликав до загальної мобілізації на Євромайдан. Очільник Чернівців, звісно ж, мовчить - хоча ось його минулорічне гасло "Європейському місту - європейський вибір". В учасників стихійного мітингу, який відбувається сьогодні у Чернівцях була  ідея звернутись до очільників міста та області, аби вони долучились до оргкомітету як великі євроінтегратори. 

Тим часом над Львовом замайорів прапор Євросоюзу. 

На щоглі оглядового майданчика у парку Високий Замок, підняли триметровий прапор Євросоюзу. Підняття супроводжувалось гімном України.

Акцію проводила низка громадських організаці, зокрема - "Зарваницька громадська ініціатива" та Конфедерація вільних профспілок Львівщини.

«Ми будемо стояти до кінця», – сказав мер Львова Андрій Садовий під час підняття прапора ЄС.

Як повідомили ZAXID.NET організатори акції, через технічні труднощі прапор ЄС не вдалося повісити поруч з прапором України, тому він висить трошки нижче. Тому завтра, 25 листопада, активісти звернуться з листом до Львівської міської ради, щоб працівники ЛКП виправили цю ситуацію.

Через густий туман побачити стяги можна тільки зблизька. На завершення акції організатори увімкнули гімн Євросоюзу.

Пізніше учасники акції перейшли на площу Ринок, де прикрасили пам'ятки атрибутикою ЄС. О 14:00 у Львові поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться новий мітинг на підтримку євроінтеграції.

Нагадаємо, 22 листопада у Львові біля пам’ятника Шевченку відбувся мітинг, який зібрав близько 10 тисяч людей. Після завершення віча Євромайдан оголосили безстроковим, а також – розпочали збір підписів під листом до Віктора Януковича на підтримку подальшого курсу євроінтеграції України.

Джерело:  ZAXID.NET

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Рідному Місту"  ще не придумав вказівку Фірташ!

avatar

25 листопада 2013 19:40