Михайлішин забув, що обіцяв у січні поставити на голосування питання про недовіру собі? (+відео)

Михайлішин забув, що обіцяв у січні поставити на голосування питання про недовіру собі? (+відео)

30.01.2014, 00:51

30 січня 2014 року о 10:00 в сесійній залі міської ради скликається скликається 44 сесія Чернівецької міської ради VІ скликання.

Офіційний сайт Чернівецької міської ради повідомляє, що на розгляд сесії виноситься 21 питання. Питання про недовіру секретарю Чернівецької міської ради Віталію Михайлішину в анонсі немає. 

Серед них, зокрема, такі:

- Про окремі питання організації бюджетного процессу в І кварталі 2014 року;

- Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Чернівців газопроводу з передачею його у господарське відання без переходу права власності ПАТ “Чернівцігаз”;

- Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Чернівців інженерних мереж на вул.Жасминній від товариства з обмеженою відповідальністю будівельної фірми «Чернівціжитлобуд»;

- а також низка земельних, господарських та інших питань.

Проекти рішень Чернівецької міської ради з цих питання про недовіру Віталію Михайлішину депутат Олексій Каспрук поклав на стіл секретарю міськради під час грудневої сесії. Головуючий відмовився тоді вносити питання про довіру собі до порядку денного сесії. Причина - документи не було оприлюднено за 20 днів до розгляду цього питання депутатами. Водночас Віталій Михайлішин кілька разів пообіцяв, що як тільки документи оприлюднять, обов'язково пройде через процедуру таємного голосування. І навіть назвав орієнтовну дату - січень місяць 2014 року. З моменту завершення сесії минуло вже кілька дінв, проте проекти рішень на офіційному сайті міської ради так і не з'явилися. Зважаючи на важливість цих документів, їх ще 5 грудня 2013 року оприлюднив BukNews

Опозиція оприлюднила документи про припинення повноважень Михайлішина і розпуск виконкому

На відео Віталій Михайлішин обіцяє поставити питання про недовіру собі через 30 днів - в січні 2014 року. (Див. з 4 хв.).

На чергову сесію міської ради VІ скликання запрошено: заступників міського голови, членів виконавчого комітету, керівників окремих виконавчих органів міської ради, голів районних у місті рад, прокурора міста, голову обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області, начальників: державної податкової інспекції м. Чернівцях, державної фінансової інспекції в Чернівецькій області, управління Державного казначейства у м. Чернівцях, Чернівецького міського управління Головного управління Держсанепідемслужби у Чернівецькій області, управління Держкомзему у Чернівецькій області, голову міської ради ветеранів війни, праці і збройних сил, депутатів Чернівецької обласної ради, обраних від м. Чернівців, голову облпрофради, представників засобів масової інформації, голів студентського парламенту та учнівської ради.

1


КОМЕНТАРІ (2)

й...бнутая овца кривич разбушевалась.

avatar

козлодоева

16 січня 2014 19:42

Ніколи цього не буде. коли ще доведеться побути очільником міста.Навіть сільрада не світить.

Цікаве питання винесено з приводу газмережі, хтось буде заробляти на користування нею , а місту ВЕЛИКА ДУЛЯ. Сильно турбуються дупутати наповненням міського бюджету. По нашому !!!

avatar

!!!

30 січня 2014 09:44