Вольовим рішенням Михайлішин припинив істерію навколо Забродського

Вольовим рішенням Михайлішин припинив істерію навколо Забродського

15.11.2012, 00:01

Чернівецька міська рада вольовим рішенням припинила істерію, розпочату окремими політичними силами, навколо кінотеатру «Чернівці» щодо передачі цієї споруди одному з бізнесменів міста. Розпорядженням секретаря міськради Віталія Михайлішина директором комунального підприємства «Головний широкоформатний кінотеатр вищого розряду «Чернівці» призначено Інгу Маковецьку, повідомили www.buknews.com.ua в Секторі інформації та зв’язків з громадськістю.

Першочерговим завданням І.Маковецької на посаді директора стане проведення внутрішнього аудиту комунального підприємства та розробка комплексної стратегії розвитку кінотеатру. Таким чином, ГШКВР «Чернівці» залишається під повним контролем міської громади, осторонь від політики та працюватиме на благо міста.

«Я завжди був проти політичних інсинуацій навколо комунальної власності міста. Насправді, жодного конфлікту навколо кінотеатру немає. Потрібний лише ефективний професійний менеджмент, який виконуватиме свої безпосередні обов’язки, а не використовуватиме посаду для отримання політичних дивідендів», – заявив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Я не хочу коментувати чутки, котрі останнім часом активно тиражували ЗМІ. Протягом місяця ми отримаємо власний аналіз фінансового стану кінотеатру, та презентуємо керівництву міста і громаді власне бачення шляхів його подальшого розвитку як профільного комунального підприємства», – додала директор ГШКВР «Чернівці» Інга Маковецька.

Довідково
 Інга Степанівна Маковецька народилася в 1974 році. В 2000 році закінчила Чернівецький національний університет ім.. Федьковича за спеціальностями «фінанси і кредит» та «економіка». Працювала в Садгірській районній раді та органах Державної податкової інспекції. Державний службовець 11 рангу.

1


КОМЕНТАРІ (12)

ну от "смотряща"  .клоуни

avatar

черновцы

14 листопада 2012 20:15

avatar

Сергій Воронцов

14 листопада 2012 20:16

avatar

Misha Shmorgun

14 листопада 2012 20:22

  По крайней мере красивее Забродского. Уже приятнее както. Однако, чей человечек? Неужели Ткача?

avatar

Психолог

14 листопада 2012 20:34

А де ж конкурс про який так вищав  ПОЦ Михайлішен ????

avatar

сева

14 листопада 2012 20:50

  Фу, Сево, ну шо ви матюкаєтеся у пристойному товаристві. подивилися фото - обрали Інгу. Приз глядацьких симпатій

avatar

чичитач

14 листопада 2012 21:05

Пиар до выборов = кинотеатр после. Ты мне- я тебе. Помоему норма времени

avatar

Чернивчанин

14 листопада 2012 22:31

 
От тільки два питання до міськради.

До сьогодні нам Михайлішин говорив і писали ЗМІ всюди, що буде конкурс на посаду директора і колишній директор може на нього прийти і брати участь.

Сьогодні депутати на комісії говорили, що ось, є в вас виконуючий обов'язки директора -замісник директора Юзвак, хай працює. Колектив просив: дайте нам працювати спокійно, ми все зробим, лиш не чіпайте, дайте півроку. Навіть те, що колишній директор все правильно робив - і те депутати признали. Ну, ми погодились, знали хорошого директора, міськрада його не хоче, тепер у нас в.о. -  але свій, ми його теж знаємо. А тепер що?

То ж звідки новий директор взявся? Пане мер, ви нам таки брехали? Хто ця пані-директор? Звідки ми маємо знати, що вона-то, як раз, і не розвалить кінотеатр? Як вона буде виплачувати борги кінотеатру за обладнання, якщо вона тут не працювала і не була? Вона вам свій бізнес-план давала? То дайте громаді і колективу з ним ознаймитись! Бо що збирався робити колишній директор ми знаємо. А що новий збирається робити? Простіше за все закрити на все очі, і нехай розтягують. А там, знову прибутків не стане, в борги заліземо, і Васьваничу нас віддамо - пилюку вітирати.

Про політику сьодні на комісії втирали нам. Яка політика? Пан Чєсанов просто забув, шо люди перед ним були. Не його підлеглі, а інші люди, колектив, у якого своя думка була, та всі мовчали - хіба його перекричиш? Кричав, моїм коллєгам рота затикав. Ніхто нас не слухав, лиш начальство, яке думало, шо воно так і лишиться. А от же ж - не лишилось.

Піду шукати місця під парканом, бо скоро жебракувати буду - так собі чую.

avatar

від колективу кінотеатру

15 листопада 2012 09:46

Еще одна ставленница Урсуляна. Такие однокласники Яценюка, как Урсулян бывшими не бывают....

avatar

психологу

15 листопада 2012 16:59

Заипали эти Урсуляны Фронтзминовцы. Везде свои щупальца раскинули!!!!!!!!

avatar

1

15 листопада 2012 17:16

прокуратура!!!!!!!!!! поц переплутав повноваження директора  приватного підприємства з секретарем Чернівецької міської ради ДЕ КРИМІНАЛЬНА СПРАВА? ОПОЗИЦІЯ готує позов і звернення до правоохоронних органів ,президента,кабмін.......... пані поциха ніякий не директор РІШЕННЯ поца ОБЖАЛУВАНО!!!!!!!!!!!!!!

avatar

такі так

16 листопада 2012 10:38

Чемодан-вокзал- Гравитон.

avatar

ПОЦУ руслану прокопьеву

16 листопада 2012 10:49