Михайлішин увірвався на ефір до Федорука, виголосив промову і пішов (нарешті ВІДЕО!)

Михайлішин увірвався на ефір до Федорука, виголосив промову і пішов (нарешті ВІДЕО!)

25.10.2012, 18:15

24 жовтня на ефір каналу ТРК "Чернівці", який був проплачений із виборчого фонду кандидата в народні депутати від ОО "Батьківщина" Миколи Федорука прийшов його опонент від Партії регіонів Віталій Михайлішин.

Зі слів Миколи Федорука, він сам запросив його на дебати. Віталій Михайлішин прийшов у другій половині ефіру, пояснивши це тим, що офіційного запрошення він не отримував, а про виклик на дебати дізнався з телебачення. Дебати, щоправда, так і не відбулись: Віталій Михайлішин емоційно заявив про те, що він не боїться дебатів із Федоруком, але не має про що з ним дискутувати.

"Останнім часом я чую тільки образи у свій бік. В "Молодому буковинці" ви обізвали мене "поцом ряженим". Ви можете зараз сказати мені це в очі?", - сказав Віталій Михайлішин.

Також він заявив, що одним із перших його завдань є проведення виборів міського голови. Ведучий запропонував говорити кожному з кандидатів по 2 хвилини, але Михайлішин, перебиваючи його, закінчив промову і покинув студію. Він погодився на проведення дебатів у присутності людей (чернівчан).

Кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції по Чернівцях Микола Федорук прокоментував ситуацію, коли його опонент від Партії регіонів Віталій Михайлішин прийшов на прямий ефір на ТРК "Чернівці", оплачений з виборчого фонду кандидата Федорука, і виступав там декілька хвилин.

Микола Федорук: "Я не знаю, чи це була спланована акція чи спонтанна. Але ніхто, мабуть, не зрозумів, чому приходив Віталій Михайлішин. Всі самі бачили і мої коментарі тут будуть зайві. З боку краще видно. Я нічим не вражений, я до всього готовий. Це не остання виходка тієї командли. Я думаю, що вони будуть продовжуватися і після виборів".

Довірена особа Віталія Михайлішина Ростислав Білик пообіцяв надати коментар свого кандидата з цього приводу після 16.00.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

Что, Трахеич, в телестудии чувствуешь себя не так уверенно, как в своем бывшем кабинете? Да-а, теперича не то, что давича? Хе-х, времена меняются. Скоро будешь журналистам, как Кирилыч свои "рукописи" показывает, рассказывать о том, что самолично на повестку дня вопрос о недоверии поставил, ибо сам же уйти хотел, а потом те "нечистые на руку депутаты" все дельце так обтяпали, будто бы это не ты сам ушел, а они тебя сняли.

avatar

Вася

25 жовтня 2012 12:57

Бог і тобі суддя, МТФ. Що, засцяв в очі назвати опонента так, як з-попід тину у "МБ"? Оце і є твій стиль, старий єзуїте.

avatar

Черн

25 жовтня 2012 18:10

набирати в ютубі : ЧЕРНІВЦІ.ГОВОРИТЬ ОППОЗИЦІЯ. БЕЗ КОММЕНТАРІВ

avatar

оппозиция по-чернівецьки

25 жовтня 2012 19:30

Порада пану Юрію Чернею - якщо Ви ведете програму з політичної реклами, то треба бути "нейтральним", Ви ж журналіст, а не агітатор.

avatar

Віктр К.

25 жовтня 2012 23:19

avatar

Ivanna Porchuk

26 жовтня 2012 20:34