Михайлішин ставиться до Федорука як боксер, а той каже, що вибори приходять і минають

Михайлішин ставиться до Федорука як боксер, а той каже, що вибори приходять і минають

08.09.2012, 19:11

У кандидата в народні депутати ВРУ Віталія Михайлішина поцікавилися, як він ставиться до свого опонента у передвиборчій гонці  Миколи Федорука. Формулюючи питання, журналіст Василь Дмитрів однієї з чернівецьких газет також зауважив при цьому, що екс-мер, нібито прагне реваншу на виборах.

- Ну, по-перше, якщо це так, то реванш - не найкраща мотивація стати депутатом Верховної Ради, - почав відповідь на запитання Віталій Михайлішин. - По-друге, у цієї виборчої кампанії інший порядок денний. Повторюся, на порядку денному - особливий шанс для Чернівців отримати активного лобіста й захисника своїх інтеерсів на загальноукраїнському рівні. Саме це і доведеться вирішувати чернівчанам. І третє. Ви знаєте, що я багато років займався спортом - боксом. Це назавжди привчило мене поважати суперника. Але також вірити у власні сили і перемагати.

Того ж дня, коли вийшло це інтерв'ю, журналісти мали нагоду поспілкуватися з Миколою Федоруком під час одного з заходів фестивалю Мерідіан Czernowitz. Проте про вибори той говорити не захотів: "А про вибори зараз говорити не хочу. Вони приходять і минають. А мистецтво залишається".

1


КОМЕНТАРІ (6)

ХТО ТАКИЙ МИХАЙЛИШИН ПОЗОР ТАЙ ГОДІ НЕВЖЕ МИ ВСІ З ГЛУЗДУ ЗІЙШЛИ  СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ БО ПІЗНО БУДЕ

avatar

wergyh

08 вересня 2012 13:38

Михайлишин всегда говорит заученные фразы,которые ему написали пиарщики. Говорить от себя,своими мыслями, он не умеет и никогда не научится. Своего мнения у него нет. Убеждений,идей тоже.

Любой журналист в интерьвю может задать неожиданный вопрос и раскрыть Михайлишина как книжку. Голосовать за Михайлишина бессмысленно.Это не Фигура и не Личность, а посредственность и серость. Голосуя за Михайлишина в ВР мы получим еще одну тужку в пакете Фирташа-Борисова. Голосуя в качестве мэра - послушную марионетку все тех же Фирташей-Борисовых. 

avatar

констатация факта

08 вересня 2012 13:50

Нам нодоели эти морды, хотим новых и молодых политиков! Таким может Ткачук!
avatar

Дмитрий

08 вересня 2012 14:35

Михайлишин красит волосы, ему пора уходить из партии Регионов и идти в партию Ляшка.  Из него такой лоббист как из гавна котлета. 

avatar

внимательный

08 вересня 2012 15:32

Боже, хто йому цей брєд пише. Невже він нас взагалі за лохів має? Жодного слова по суті, одна маніпуляція. Де позиція з різних питань - ставлення до узурпатора на троні, утиски свободи слова. Те. що вони від Федорука вимагають, а самі роздуплились тільк ина мову. Та й то коли прошло півтора місяця і всі трохи заспокоїлися. А коли треба було протестувати, то навіть сесію не скликав. Чи він думає, що відверта розмова з людьми для нього западло? І на цю туфту, яку йому пишуть і в в яку ніхто не вірить, він втюхує 4 млн. баксів, які йому кинув на підкорення міста Борісов?

avatar

Толян

08 вересня 2012 15:39

Чернівці - це не Нетішин,

в нас боксер є - Михайлішин.

Секретар наш і смотрящий,

кандидат він настоящий.

Чернівці - його імєніє,

А він сам - Нєдорозумєніє.

 

avatar

08 вересня 2012 20:42