Покерувати 'Калинкою' Михайлішин призначив друга з 'Однокласників'

Покерувати "Калинкою" Михайлішин призначив друга з "Однокласників"

05.04.2012, 16:51

Виконуючим обов`язки генерального директора КП МТК «Калиновський ринок» призначено Руслана Сербінчука. Як інформує кореспондент «Чернівці. Коментарі», повідомлення про це з`явилося на офіційному сайті Чернівецької міської ради. Повідомляється, що відповідне розпорядження підписав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, попередньо звільнивши Сербінчука з посади директора комунального підприємства «Газкомплектприлад».

За останні півроку це вже третій виконуючий обов`язки директора ринку. Попередні два керівники так і не дочекалися проведення конкурсу, щоб зі статусу "виконуючого обов`язки" стати повноцінним директором підприємства.

Руслан Сербінчук уже брав участь у конкурсі на посаду директора "Калинівського ринку". Тоді секретар міськради відкинув свою причетність до лобіювання кандидатури Сербінчука. Однак, як пише газета "Час", новопризначеного керівника пов`язують з секретарем Чернівецької міськради давні професійні стосунки.

На посаду директора «Газкомплектприладу» Михайлишин призначив Віктора Татарина. І Сербинчук, і Татарин є друзями Михайлішина на його сторінці в "Однокласниках".

Джерело: chernivtsi.comments.ua



КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Viktor Dovganyhc

05 квітня 2012 23:50

Ага, і навіть Довганич з Жижияном!!! Ха-ха-ха!!!

avatar

Ага!

06 квітня 2012 14:58

avatar

Viktor Dovganyhc

06 квітня 2012 23:47

хороша порада від Довганича, видно що хлопець в цьому знає толк,очевидно часто користується цим методом! Вчені оприлюднили наукові спостереження,що під час ходження до вітру  з похідною речовиною цього процесу частинами виводиться мозок. Тепер зрозуміло чому Довганич такий "розумний".

avatar

ха-ха

10 квітня 2012 13:39