Михайлішин пропіарив хлібозавод опозиції

Михайлішин пропіарив хлібозавод опозиції

13.07.2012, 16:32

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин взяв участь у відкритті нового хлібного магазину у місті.

Інформацію про це розповсюдив сектор зв`язків із громадськістю міської ради.

- Для чернівчан дуже важливо мати можливість купляти якісний хліб за цінами виробника. Адже ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" забезпечує хлібом 70% населення не тільки Чернівців, а й області, - цитує слова В.Михайлішина прес-служба та повідомляє, що найближчим часом в Чернівцях з`являться ще 20 фірмових сучасних павільйонів ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат".

Чому для реклами керіавництво міста з кількох десятків підприємств хлібовиробництво вибрало саме цей комбінат - не повідомляється.

Однак, як відомо, ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" входить до складу всеукраїнського холдингу "Хлібні інвестиції", генеральним директором якого є Юрій Триндюк. Його прізвище є у списку кандидатів ОО "Батьківщина" на вибори до Верховної Ради України.

За матеріалами: Коментарі

Натяки, що "фактичним володарем цього підприємства" є народний депутат від партії "Батьківщина" - не нові. Проте ситуація навколо підприємства непрямо вказує на те, що зацікавленість у тому, щоб все залишалося так, як і є, крім депутата від БЮТ, має ще хтось із Партії регіонів. Власне, на цю обставину вже колись прямо вказував нардеп Петро Гасюк. За "помаранчевого" президента бізнес "дахував" один співвласник, за "біло-блакитного" це робить інший?

“Я вивчав це питання, після того як воно на Буковині постало. Дійсно у співвласниках цього хлібозаводу, який у нас основний, є наш депутат Триндюк і є бувший Генеральний прокурор України. Це їхня власність. Піскун” , - сказав якось журналістам тодішній голова Чернівецької облорганізації ВО “Батьківщина” народний депутат України Петро Гасюк.

1