Папієв розвів Михайлішина 'как котьонка': чернівецький в.о.мера поза списком 33 регіональних богатирів

Папієв розвів Михайлішина "как котьонка": чернівецький в.о.мера поза списком 33 регіональних богатирів

22.07.2012, 01:40

Без зайвого галасу і розголосу відбулася партійна конференція регіоналів у суботу в приміщенні палацу «Академічний». Якщо хтось бачив, як диригують видатні диригенти, то міг би пересвідчитись, – губернатор області, і, за сумісництвом, голова обласної організації ПР робить це не гірше. Замість скрипалів, щоправда, посадовці різних категорій, депутати, власне, делегати конференції. В чомусь вона була рекордною, ця конференція регіоналів. Жодного збою. Хіба що наприкінці з-за технічної помилки не прозвучав гімн партії регіонів. Деякі делегати активно жартували на тему, що мав би означати цей факт.

На конференції обраний новий керівний склад обласної організації, який складається, як у  у старовинних билинах з тридцяти трьох осіб (читайте Пушкіна). Це було головною родзинкою – хто ж у складі.  Хто виходить з моря.   Перше, що зауважимо, серед керівного складу немає в.о міського голови Віталія Михайлішина. А чернівецькі міські депутати від ПР представлені дуже слабенько. До речі, багатьох з них на конференції фізично не було.  Був відсутнім і народний депутат Микола Романюк.

 Щодо відсутності у списках Михайлішина,  то факт надто промовистий, щоб обійти його увагою.  Промовляє він сам за себе. Додамо лише, що чутки про певний конфлікт інтересів, очевидно, є небезпідставними.  Папієв чітко встановлює контроль над організацією і не допускає жодних впливів з боку «агентів впливу», які б могли б, за певних обставин, вийти з під цього контролю. Це його важіль.  Власне, протиставити хоч щось, здається, у Михайлішина не було жодної можливості. Передбачуваним рішенням до складу ради увійшли Георгій Галиць, Петро Брижак – нові члени партії.

 У ЗМІ багато писали про наявний конфлікт «первісної» і «новітньої» генерації регіоналів. На конференції цього було непомітно. Здається, що боротьба, якщо вона є, як це часто зараз буває,  проходить у підкилимному стилі. А це стиль, який не цікавить широку публіку. Люди люблять яскраві видовища, а не обережні сумні ігри в кулуарах.

фото  Букінфо

 вл. інф.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Петро Брижак -географ есдек і нунсівець КРИСИ ЗАВЖДИ ЗБИРАЮТЬСЯ ТИШКОМ

avatar

.

22 липня 2012 09:37