Михайлішин повторив подвиг Януковича: у професійному медіа-клубі заявляють, що  не всі питання до в.о. мера були озвучені

Михайлішин повторив подвиг Януковича: у професійному медіа-клубі заявляють, що не всі питання до в.о. мера були озвучені

15.03.2013, 15:05

14 березня секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин звітував перед городянами у прямому ефірі телеканалу «Чернівці», глядацька аудиторія якого складає понад мільйон чоловік. У діалозі з представниками місцевих мас-медіа та чернівчанами керманич міста розповів про нагальні проблеми, здобутки міста у 2012 році та плани на 2013 рік.

«Цей рік був нелегким, проте нам вдалося зробити багато важливих і корисних справ для чернівчан, – зауважив Віталій Михайлішин. – Насамперед хочу відзначити, що ми закінчили рік без боргів по заробітній платі, ми вчасно виплатили зарплату освітянам, медичному персоналу, працівникам комунальних підприємств міста, розрахувались за спожиті комунальні послуги та енергоносії. Минулоріч ми визначили освіту і медичну галузь пріоритетними напрямки розвитку Чернівців. Сьогодні ми вже маємо перші конкретні здобутки у цьому напрямку.»

Окрім того, секретар Чернівецької міської ради торкнувся тем соціального захисту, інфраструктури міста, фізичної культури та спорту, а також політики.

Віталій Михайлішин під час прес-конференції у прямому ефірі ТРК "Чернівці" зізнався, що ідею із авіарейсом "Чернівці — Київ" втілити не вдалося.

- Щодо рейсу "Чернівці — Київ", то не тільки говорилося, а й робилося: літак літав, - сказав Віталій Михайлішин, - він літав впродовж чотирьох місяців. Але, як пояснювали мені власники компанії, якщо із Чернівців вилітає п'ятеро пасажирів, то до Чернівців летить троє. Я розумію людей, але й перевізника теж - це бізнесмени. Якщо за чотири місяці не прижився такий рейс, то хто може взяти на себе зобов'язання забезпечити авіакомпанію, як мінімум, двадцятьома пасажирами до Києва та двадцятьома назад? Я намагався, в мене не вийшло. Може хтось інший готовий забезпечити 20 пасажирів до Києва та 20 із Києва, то будь-ласка.

Секретар чернівецької міської ради Віталій Михайлішин щиро здивований, що декого з чернівчан дратує вуличне радіо.

Про це він повідомив під час прес-конференції у прямому ефірі на ТРК "Чернівці", відповідаючи на запитання одного із глядачів.

Глядач повідомив, що його та багатьох інших мешканців міста дратує постійне гучне звучання вуличного радіо. Зазначивши, що людям на вулиці Червоноармійській воно не дає відпочити навіть вдома.

Після почутого на обличчі Віталія Михайлішина з'явився щирий подив.

Навіть не знаю, що на це сказати, - зазначив він, - багато людей навпаки були задоволені і дякували за радіо. Казали, що тепер їм не нудно чекати громадський транспорт на зупинках. Можливо, варто провести громадські слухання щодо цього питання, щоби дізнатися думку більшості чернівчан з цього приводу.

Прес-конференція виявилася настільки жвавою, що тривала майже дві години.

За матеріалами Сектору інформації та зв’язків з громадськістю та molbuk.ua

Нагадаємо, за короткий період часу Президент Віктор Янукович двічі спілкувався з журналістами і громадянами України в прямому ефірі. 

Водночас організатори Чернівецького професійного медіа-клубу пропонують вже на наступному засіданні  «за чашкою кави» обговорити запитання, які не поставили Віталію Михайлішину у прямому ефірі ТРК "Чернівці". Ми не маємо наміру обговорювати особу та діяльність секретаря міської ради, чи навіть те, що він сказав під час прес-конференції, - йдеться у повідомленні. Пропонуємо з’ясувати, чому запитання, які насправді цікавлять суспільство взагалі і медійників зокрема, в тому числі й надіслані заздалегідь, так і не були озвучені під час двогодинного ефіру. Засідання відбудеться 18 березня о 18.30 у "Lіteratur Cafe", КМЦ "Українська книга" (площа Центральна, 10). 

1