Михайлішин пригрозив, що зафільмованими  пікетувальниками займеться прокуратура

Михайлішин пригрозив, що зафільмованими пікетувальниками займеться прокуратура

03.06.2013, 22:50

Рух транспорту в центрі Чернівців відновився о 15.45. Пікетувальники пішли з пішоходного переходу, коли активісти 5 сектору Калинівського ринку вийшли після зустрічі з Віталієм Міхайлішиним.

Підприємці, які були на прийомі розповіли molbuk.ua, що на початку розмови секретар міської ради пригрозив покарати пікетувальників.
-"Ви нанесли збитки місту, всіх пікетувальників зафільмовано і вами займеться прокуратура", - сказав він, - розповідали підприємці кореспонденту. - Далі він сказав, що 18 людей, контейнери яких мають забрати на аукціон, ринок забезпечить торговими місцями. А енергопостачання відновлять вже за годину.

Але такий результат підприємців не задовільнив. Вони вважають, що їх обманули і вони свої колись куплені контейнери не відвоювали. А торгові місця може і дадуть "десь збоку, біля туалету".

Відтак, Віталій Міхайлішин пообіцяв, що 4 червня, у вівторок, особисто прийде на зустріч з 18 підприємцями та представниками профспілки ринку, яка відбудеться о 15.00 в приміщенні адміністрації комунального підприємства.

Підприємці мають намір стояти під міськрадою доти, поки не підключать до енергомережі 18 контейнерів. Якщо це не станеться, вони знову вийдуть на дорогу.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Mykola Hrushka

03 червня 2013 19:48