Михайлішин перечікує снігопад десь на відпочинку? (оновлено)

Михайлішин перечікує снігопад десь на відпочинку? (оновлено)

10.12.2012, 00:58

"Я би заперечив щодо снігу на голову". Так депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук прокоментував один з матеріалів, заголовок якого повідомляє про транспортний колапс у Чернівцях "Сніг на голову: міська рада б’є у всі дзвони".  - На своїй сторінці у ФБ депутат написав: "Насправді голови у Чернівців немає, а очільник він же В.о. голови, як мені повідомили відпочиває за кордоном... Нівіть коментувати нічого не хочу, чернівчани все бачать на свої очі".

Депутат Чернівецької обласної ради Ярослав Курко також відгукнувся на це повідомлення: "А, навіть, якщо б був на місці, в Чернівцях, що відвернув би сніг від Чернівців... це системна криза, яку дана особа. В.Михайлішин, можливо, навіть, не розуміє...

Олексій Каспрук: "та ні.. не відвернув би... а от пару  заступників, які казки розказували про нову та відремонтовану техніку, звільнив би... та і сам би звільнився... це було би правильно".

Користувачі ФБ також жваво обговорюють заборону руху транспорту в місті:

Т.А: то в центр тепер можна потраптти лише на громадському транспорті або пішки по нерозчищених тротуарах? нічогенька перспектива...

V.BM: Они долбанулись. А вместо перекрытия улиц они не пробовали их чистить?

Г.М.: А навіщо? Завтра сніг знову нападає...  машини розкатають, люди розтопчуть, а там дивишся і розтане... Нє , ну видимість кАнєшна буде ... але чого дурно бензин витрачати? Сидять собі хлопці з комунальних служб в теплі, в карти грають... чого перейматися пустим? .... А пред виборами кричали, що техніки для очистки вулиць, суміші для посипання в місті навалом...

V.BM.: Я не видел за несколько часов ни одной машины убирающей дороги. Завтра все ломанутся на работы, начнётся Ад.

Завтра www.buknews.com.ua попросить мерію надати офіційну інформацію про місце перебування в.о.голови міської ради Віталія Михайлішина, про що повідомить своїх читачів.

Cьогодні пан Михайлішин дав брифінг для журналістів і на запитання газети "Час" чи це бува не правда, що пан Віталій перебував (перебуває) у відпустці, він цей факт заперечив.

- За два роки я був лишень 10 днів у відпустці і 2 дні взяв за свій рахунок по особистим причинам, - відповів нам Віталій Михайлішин. - Ці всі дні я був в Чернівцях. А вчора до 2 ночі об"їжджав місто.

 Чому тоді пана секретаря не було на урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування і на запаленні ханукальних свічок прямо перед ратушею, у неділю 9 грудня,  журналісти його не допитувалися.

Через сильний снігопад, який у Чернівцях триває майже добу, фактично паралізовано рух транспорту у центральній частині міста. Лише за ніч у місті сніговий покрив склав близько 30 см. Чернівецька міська рада приняла рішення про обмеження руху автомобілів у місті і терміново оприлюднила звернення, в якому просить водіїв утриматись від поїздок, що дасть можливість «комунальним службам якісно організувати розчистку шляхів і тротуарів від снігових заметів». Сьогодні вранці у Чернівцях відбулося екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яка прийняла рішення залучити до прибирання снігових заметів усі комунальні та дорожні підприємства міста. До розчистки вулиць залучаються також підприємства, установи і організації інших форм власності, які мають снігоприбиральну техніку.

1


КОМЕНТАРІ (13)

Цитата Федорука у часи його мерства (сказана колись публічно взимку у пристуності ЗМІ "Я не буду платити гроші, щоб воду з міста вивозити".

avatar

Свідок

09 грудня 2012 21:21

Знову папєрєднікі винні? Вже два роки Федорука нема, а сніг і нині там :)

avatar

О

09 грудня 2012 21:26

Живу на Федьковича.Сегодня расчищал снег в своем дворе. Около 5 вечера по улице проехала снегоуборочная машина.Один раз расчистила улицу в одну сторону,второй раз -в другую. Выезд со двора пришлось заново разгребать. По улице много таких же как я жильцов  точно также чистили выезды со дворов и видели машину.

Не знаю,где живут писатели из фейсбуков,но они явно "присвистывают". Коммунальщики город чистят

avatar

Руслан

09 грудня 2012 21:28

Если за ночь опять наметет снега - плюну и пойду на работу пешком.Задолбался лопатой махать. Может позвать на помощь Каспрука? Говорят,он спец лопатой махать. Интересно - много денег за расчистку возьмет?  У меня метров двести расчистить надо (во дворе).

avatar

Руслан

09 грудня 2012 21:31

"Говорят,он спец лопатой махать" - у вас ошибочная информация.Он спец по стакану и языком молоть.

avatar

Руслану

09 грудня 2012 21:34

А я всегда думал что Федьковича улица с односторонним движением. Если ты считаешь что город чистят, то иди пешком на работу

avatar

1111111111111111

09 грудня 2012 22:27

Болтать не мешки таскать. Думал, что уйдет в ВР, а вы здесь хоть динамитом е--сь. Технику не купил, не отремонтировал, соли  на дороги нет, ремонт улиц не закончил и т.д. Правильный пацан. т.е. ПОЦ

avatar

русланчику-ху..янчику

09 грудня 2012 22:32

Ему осталось дать только одно распоряжение, покупать вертолеты.

avatar

прихожанин

09 грудня 2012 22:34

Мечта Михайлишина:ликвидировать мiськшеп, бабло забирать себе (налоги ведь платим), эти лохи пусть выходят с лопатами и около своих домов сами  разгребают снег. Транспорт, а что транспорт, запретить до весны и лафа))))))))))). И чтобы молчали я им концертики, чашечки пластмасовые, площадочки за деньги лохов-спонсоров и все в шоколаде. Люблю шоколад! Не зря бонбонами торговал!

avatar

Михайлишин

09 грудня 2012 23:08

Да, Федьковича с односторонним. Но спец.техника чистит в обе стороны - разгребает снег по обочинам. Или тролли с Суворова 2Б не в курсе?

avatar

к 111

10 грудня 2012 00:48

Ваша шутка с Каспруком - в десяточку. Заценил )))

Но "ЧИП и ДЕЙЛ спешат на помощь" уже не будет. ЧИП прошел в ВРУ. ДЕЙЛ занимается своим обычным делом - троллит в фейсбуке и закладывает за воротник.

avatar

Руслану

10 грудня 2012 00:54

та чого ви причепилися до чоловіка, він що не має права побухати на днюсі Охотського. Скоро вернеться і знову буде керувати європейським містом. От злюки!

avatar

Чернівчанин

10 грудня 2012 08:37

avatar

Gustavovulse

13 грудня 2018 03:17