Михайлішин образився за 'ледве-ледве поца'

Михайлішин образився за "ледве-ледве поца"

24.10.2012, 23:46

Кандидат у депутати від Партії регіонів на окрузі №201 (м.Чернівці) Віталій Михайлішин подав позов до Чернівецького окружного адміністративного суду про визнання потиправними, наклепницькими і недостовірними слова іншого кандидата в депутати Миколи Федорука.

У позові йдеться про передвиборчу агітацію Миколи Федорука, розміщену в газеті «Молодий буковинець» №117 від 18.10.2012 року під назвою «Ми не бидло. Ми — громада».

Зокрема, позивача обурив наступні уривки тексту:

«...А напис «Я — Чернівчанин» чи то з листочком, чи з пір’ячком у одному місці, ще нічого не означає. Це — звичайна технологія. Щоби приховати, що Михайлішин є кандидатом від владної Партії регіонів та ставленником «смотрящих». Який з нього лоббіст? Він знає, де вхід до Мінфіну, бюджетного комітету, Мінрегіонбуду? А роздавання подачок від «анонімних» спонсорів...» «...Пуриці знайшлися! Як то кажуть, «може десь він там великий пуріц, а у Чернівцях - він ледве-ледве поц...».

У позові Віталій Михайлішин заявляє, що інформація про те, що він є «ставлеником смотрящих» та про «роздавання подачок» не відповідає дійсності. А вираз «ледве-ледве поц» принижує його честь і гідність.

Нагадаємо, що під час вчорашньої прес-конференції пан Федорук пояснив, що свій вислів з нещодавнього інтерв'ю про пурця, який у Чернівцях заледве поц він не вважає характеристикою свого опонента. Це єврейський народний гумор, яким так славилися і славляться Чернівці. І йому прикро, якщо хтось в цьому вислові сам себе упізнав, - пояснив він журналістам.

Сьогодні відбулося перше судове засідання, де були заслухані сторони. Друге засідання на винесення рішення суду заплановано на завтра, 25 жовтня.

Інтреси В.Михайлішина в суді представляє Ілона Сарафінчан, яка раніше була представником Миколи Федорука у його судових позовах про незаконність звільнення з посади міського голови та про поновлення на роботі.

Нагадаємо, на каналі ТВА увечері 22 жовтня з’явився фільм, де буцімто викривалася чернівецька мафія, до якої автори віднесли Миколу Федорука. Там вказувалося прізвище колишнього мера, його фактично звинуватили у привласненні сотень мільйонів доларів від ринків міста. Сам екс-мер назвав фільм брехнею і звернувся до ТВА з вимогою надати йому ефір для виступу на такий же час.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Виталий Михайлович, вы полегче в эфирах :)) После сегодняшнего эфира Федоруку прийдется нижнее белье менять )))))))) 

Предложите ему на Калиновском рынке дебаты.Люди ждут. Пусть Федорук расскажет,как их не грабил с Рынжуком ))))

 

avatar

В.М.Михайлишину

24 жовтня 2012 23:15

Ще невідомо кому міняти памперс треба. Чи часом не Віталькові, який пускав жовч у студії?  

Давайте йому хоч час від часу заспокійливе, бо щось він надто буйний вас!

Так чоловіку і до нервового зриву недалеко!

avatar

Боту зі штабу Вітальки

24 жовтня 2012 23:30

ЖДЕМ ДЕБАТЫ НА КАЛИНОВСКОМ РЫНКЕ ))) 

avatar

Калиновский Рынок ботам бурбаков-федоруков

25 жовтня 2012 00:33