Михайлішин образився, що замість подяки за свою роботу без вихідних, чує лише невдоволення

Михайлішин образився, що замість подяки за свою роботу без вихідних, чує лише невдоволення

28.03.2013, 16:07

Сьогодні, 28 березня, на черговому засіданні сесії Чернівецької міської ради депутати ухвалили протокольним рішенням звернення до голови Верховної Ради Украъни про вибори міського голови в м. Чернівці. За це рішення проголосували 51 депутат. Звернення підготував секретар міськради Віталій Михайлішин.

- Останнім часом дуже багато говорять про те, що місто два роки без міського голови, - каже В. Михайлішин. - Замість того, щоб мене підтримати, адже я працюю без вихідних, одночасно виконую роботи секретаря та мера, чую лише невдоволення.

Також В. Михайлішин звернувся до екс-мера міста, нині народного депутата Миколи Федорука, щоб той відкликав свої позови до суду та дав можливість Верховній Раді ухвалити рішення про вибори мера у Чернівцях.

За матеріалами vidido

"Жодних юридичних підстав, щоб їх не проводити, на які нещодавно посилався радник в.о.Чернівецького міського голови Борис Руснак, насправді немає, - сказав під час прес-конференції народний депутат України Максим Бурбак, відповідаючи на питання www.buknews.com.ua.  - Трудова книжка Миколи Федорука лежить у Верховній Раді і тому всі позови щодо незаконності його усунення з посади мера втратили сенс. Тим більше, що до розгляду питання по суті його навіть не допустили. Єдина причина через яку парламентська більшість побоїться їх оголосити - і то не лише в Чернівцях, але й в столиці - це страх влади ці вибори програти". 

Раніше про те, що після обрання його депутатом Верховної Ради його позови  втратили силу, публічно заявив також сам Микола Федорук. 

Нагадаємо, 31 березня 2013 року – друга річниця зняття з посади мера Миколи Федорука. Вибори мера Чернівців, за словами народного депутата Максима Бурбака, спочатку хотіли призначити на 2 червня, та не встигли отримати схвалення комітету – і тепер їх планують на 16 червня 2013 року. 

1