Михайлішин не вважає, що програв вибори у Чернівцях  і поки не готовий сказати скільки витратив на них грошей

Михайлішин не вважає, що програв вибори у Чернівцях і поки не готовий сказати скільки витратив на них грошей

31.10.2012, 19:23

Секретар Чернівецької міської ради і кандидат у народні депутати на окрузі №201 Віталій Михайлішин поділився з "Молодим буковинцем" своїми враженнями від виборів.

- Вибори для мене нічого не змінили. Як працював з 2011 року, так і буду працювати.

- Як оціните вибори, які ваші враження від них?

- Вибори однозначно були чесними і демократичними. А більш конкретні оцінки їм мають дати політологи та інші фахівці. Про враження мають краще говорити десь через тиждень, коли пройде якийсь час, осмислимо все. Мене підтримали 33 тисячі чернівчан. Я спілкувався з багатьма людьми, ці спілкування були дуже корисними.

Будь-яка передвиборча кампанія проходить в особливому темпі, у сильній конкуренції. Негативні висловлювання на мою адресу вважаю лише емоціями у запалі виборчої кампанії. А вибори не були конкуренцією між двома чи трьома людьми. Це була конкуренція програм, які кандидати винесли на обговорення людей.

Місто продовжує жити і розвиватися. Переконаний, що обрані народні депутати від Чернівецької області робитимуть усе, щоб у місто надходили додаткові кошти, реалізовувалися державні програми, які існують в освіті, медицині, ЖКГ.

- Нардепом від Чернівців став Федорук, ви залишаєтесь виконувати обов’язки мера. Як будете з ним співпрацювати?

- Я говорив і буду говорити - все, що стосується міста не має особистих симпатій чи антипатій. У мене немає жодного негативу чи образи до нього. Є лише робота і я готовий співпрацювати з кожною людиною і кожною партією, хто вкладе найменшу лепту в розвиток міста, хто принесес користь чернівчанам.

- Скільки коштів і сил у вас забрали вибори?

- Про кошти зараз я не готовий сказати, буде робитися аналіз. А сили в собі ще відчуваю, працювати буду і далі в такому ж ритмі і темпі, зустрічатися з людьми. Буду старатися максимально вирішувати проблеми міста.

- Як ви думаєте, чого вам не вистачило для перемоги?

- Вважаю, що 33 тисячі голосів чернівчан підтримки — це перемога. З такими результатами в інших округах виграють вибори. Думаю, далася знати багаторічна робота мого опонента, багато людей звикли, може, хтось неготовий до змін у місті. Але мені не соромно дивитися людям в очі, бо ми відкрили лікарню, міняємо мережі, відкриваємо садочки і будемо в цьому напрямку працювати.

- Було розчарування від результату?

- Повторю, я не вважаю, що програв. Але Микола Трохимович набрав більше голосів.

- Як думаєте, коли будуть вибори мера Чернівців?

- Це залежить не від нас. Я вчасно подав документи до Верховної Ради, особисто я готовий, щоб це було хоч завтра. Чи буду я брати участь? Чому ні. Потрібно, щоб у місті був міський голова. Я погоджуюся з цим, я за те, щоб вибори призначили, щоб був міський голова, секретар міської ради і ми працювали для Чернівців.

Ігор Довгань, МБ

Фотоколаж Івана Трача 

1


КОМЕНТАРІ (4)

- Абрам! Ты поц! Ты такой поц, что если бы был всемирный конкурс поцов, ты бы имел свое второе место!
- Сарочка! Но почему второе?!
- Потому что ты поц!

avatar

.

31 жовтня 2012 18:13

Этот поц забыл сказать, что из этих 33 000 часть купили деньгами, часть наклонили, и по чистому у него остается заслуженные  5-7%

avatar

111111

31 жовтня 2012 18:21

Що не кажіть, але Михайлішин, не дивлячись на суперагітацію себе, зробив для міста немало! Нарешті почали ремонтувати дороги та робити  в місцях, де її не було. Правда є такі приколи, де зробили понад 200 метрів, а 10 метрів зразу після зробленого залишились з ямами...

avatar

Andrew

01 листопада 2012 00:33

Тільки сліпий або зазомбований МТФ не бачить, що за півтора року при Михайлішині у місті зроблено не менше, ніж за 17-ть при його попереднику

avatar

А. Д.

01 листопада 2012 11:14