Михайлішин вже як Горук: заявляв, що складає депутатський мандат, але прибіг попіаритися перед пенсіонерами

Михайлішин вже як Горук: заявляв, що складає депутатський мандат, але прибіг попіаритися перед пенсіонерами

28.04.2014, 14:56

Колишній секретар Чернівецької міської ради В. Михайлішина, який минулого пленарного засідання оголосив про складання депутатських повноважень і пішов з сесійної зали, сьогодні в ній знову  з'явився. Він виступив з трибуни та знову наобіцяв пенсіонерам, що питання соцквитків можна вирішити. І депутати мають підтримати рішення про те, щоб квитки не скасовували. Зазначимо, саме Михайлішин перед виборами започаткував соцільні проїзні у маршрутках.

Депутати Чернівецької міської ради під тиском пенсіонерів проголосували за введення мораторію на скасування соціальних проїзних для пільговиків та подорожчання вартості проїзду.

"За" проголосували 36 обранців, 0 - проти, семеро не голосували.

Після прийнятого рішення пенсіонери, які блокували роботу сесію почали розходитись. Кушнірик оголосив 15-хвилинну перерву.

За матеріалами vidido.ua,  molbuk.ua

Як передбачав вчора Buknews, "вже завтра охочі зможуть на власні очі побачити, хто свідомо обманює пенсіонерів задля отримання політичної вигоди. Для цього досить буде з'ясувати, хто прийде під ратушу говорити від імені ініціативної групи "Справедливі Чернівці". Навіть якщо офіційними речниками виявляться не особисто колишній секретар міської ради Михайлішин і група політиків, яка на нього орієнтується, той таки депутат Бешлей і Ко, будьте певні - про них обов'язково згадають. Звісно, як про єдиних рятівників знедолених пенсіонерів. Так ніби це не їхня владна вертикаль керувала країною, областю й містом останні три роки. А відтак саме на цих людях лежить відповідальність за рівень життя тих таки пенсіонерів".

І насамкінець власне про самі соціальні проїзні квитки для пенсіонерів. Запроваджені попередньою владою для отримання голосів для свого кандидата під час останніх парламентських виборів ці квитки насправді давно оплачуються з кишені простих чернівчан. Якщо питання не врегулюють вже найлижчим часом, то підвищення плати за проїзд в маршрутках для всіх мешканців Чернівців, - неминуче. Усім нам - дорослим і дітям, які користуються маршрутками, доведеться оплатити популізм кількох безвідповідальних владників. Якщо розкинути зарплату двох працюючих батьків, які виховують двох дітей, на всіх членів родини, то доходи такої сім'ї будуть такими ж, як і мінімальна пенсія. Але ж дорослі і діти за проїзд у маршрутках сплачують. Хто їм компенсує підвищення цін на проїзд, спровоковане безсовісними ловцями особистої політичної вигоди у каламутній воді?

Але не тільки дорослих і дітей оббирають ділки від політики, які за будь-яку ціну знову рвуться до влади.  Так само вони обманюють і пенсіонерів, за яких нібито так щиро вболівають. Бо навіть відстоявши  так звані соціальні проїзні квитки літні люди все одно не стануть багатшими. Адже  хіба не ті  таки дідусі і бабусі часто допомагають матеріально своїм дорослим дітям і онукам? Що дасть їм самим безкоштовний проїзд, якщо онукам доведеться давати ще більше грошей на маршрутку, щоби ті могли приїхати їх провідати? Адже плата за проїзд обов'язково зросте. 

Тим часом популісти не ризикують нічим. Провокуючи протистояння і заробляючи дивіденди брехнею самі не втратять  жодної копійки. І в випадку збереження безкоштовного проїзду, і в разі його скасування, за все зі своєї кишені заплатять самі городяни. А не Бешлей, Чинуш, Чесанов чи Михайлішин. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Риторика букньюса повторює стиль часу та букінфо, пихато-зарозуміла "як передбачав...". У всі періоди чернівецької історії всі газети чесно писали, чиїм органом, якої політичної сили вони були. Навть "Радянська Буковина" чесно про це заявляла. Але тепер у 21 ст. всі кричать, що вони незалежні, бо обєктивні і чесні. При цьому є такми самими партійними органами і служать їм язиком  і пером. До того ж граються, що не розуміють жанру та правил політичного процесу, який вони творять. Отже, це подвійна брехня, коли з-під їхнього пера ми чуємо, що політики популісти. Бо правда політики полягає в балансі популізму і конкретних добрих справ. Заявіть відверто з ким ви, редактори й автори тоді й поваги до вас буде трішки.

avatar

Політолог

28 квітня 2014 12:15

юрась! тобі пора знати що те що заявив міхайлишин то ще не означає що в той самий момент він вже не дкпутат,бо потрібна певна процедура після якої депи приймают рішення більшістю і аж тоді коли таке рішення всупить в силу він вже не дупатат.   А ДО ТОГО ЯК НЕМАЄ ТАКОГО ПАПЕРУ МИХАЙЛИШИН Є ДЕПУТАТОМ! юр, а ти бурбакуфудорукукулявлоб лижеш після підтирання,чи без?

avatar

Чернівчанин,Дмитро

28 квітня 2014 12:46

а що повії "сотня кулявлоб" роблять в міській раді і чому ці рекетири кидаються на пенсіонерів?

вони на схід не їдуть ? там деребану нема і можна кулю в лоб?! Ганьба каспруку і "сотні кулявлоб"!!!!

avatar

.

28 квітня 2014 13:49