Михайлішин, Бешлей і компанія завтра знову брехатимуть пенсіонерам?

Михайлішин, Бешлей і компанія завтра знову брехатимуть пенсіонерам?

28.04.2014, 00:24

Листівки без вихідних даних, які з'явилися на вихідних в Чернівцях, закликають  городян прийти на мітинг протесту під Чернівецьку міську раду. Анонімна ініціативна група "Справедливі Чернівці" свідомо вводить в оману чернівчан, повідомляючи, що в понеділок, 28 квітня, депутати нібито планують розглядати питання про відміну соціальних проїзних квитків для пенсіонерів. 

Насправді такого питання в порядку денному сесії просто немає. Депутат міської ради Володимир Бешлей  у четвер, 24 квітня, справді пропонував винести його на розгляд сесії. Проте депутати не підтримали колегу і за включення цього питання до порядку денного не проголосували. Це перша брехня, яку розповсюджує листівка. 

Друга брехня стосується власне намірів відмінити соціальні проїзні квитки. Як неодноразово роз'яснювали у мерії, наразі ніхто квитки не скасовує. Принаймні вони точно будуть  дійсні до 12 червня. Щобільше, в мерії вирішили створити спеціальну робочу групу, що вирішуватиме, як владнати проблему із перевезенням малозабезпечених категорій громадян у Чернівцях та запобігти будь-яким зловживанням, пов’язаним із цим.  До комісії  увійдуть перевізники, а також представники департаменту житлово-комунального господарства міської ради і управління праці та соціального захисту населення міської ради.  

Але ж вибори будуть не в червні, а наприкінці травня. Тому деякі потенційні кандидати на посаду Чернівецького міського голови  зацікавлені в тому, щоб вже зараз сторити проблему, якої насправді не існує. Для досягення своєї мети вони не гребують нічим, вдаючись до відвертої брехні і маніпуляції.  І чим безсовісніша ця брехня, тим більше дивідендів з неї мають намір отримати. Врешті, чого не зробиш, щоб продовжити своє політичне майбутнє. І правда - перше, що ці політичні банкрути задля цього готові принести у жертву. 

Власне вже завтра охочі зможуть на власні очі побачити, хто свідомо обманює пенсіонерів задля отримання політичної вигоди. Для цього досить буде з'ясувати, хто прийде під ратушу говорити від імені ініціативної групи "Справедливі Чернівці". Навіть якщо офіційними речниками  виявляться не особисто колишній секретар міської ради Михайлішин і група політиків, яка на нього орієнтується, той таки депутат Бешлей і Ко, будьте певні - про них обов'язково згадають. Звісно, як про єдиних рятівників знедолених пенсіонерів. Так ніби це не їхня владна вертикаль  керувала країною, областю й містом останні три роки. А відтак саме на цих людях лежить відповідальність за рівень життя тих таки пенсіонерів.

І насамкінець власне про самі соціальні проїзні квитки для пенсіонерів. Запроваджені попередньою владою для отримання голосів для свого кандидата під час останніх парламентських виборів ці квитки насправді давно оплачуються з кишені простих чернівчан. Якщо питання не врегулюють вже найлижчим часом, то підвищення плати за проїзд в маршрутках для всіх мешканців Чернівців, - неминуче. Усім нам - дорослим і дітям, які користуються маршрутками, доведеться оплатити популізм кількох безвідповідальних владників. Якщо розкинути зарплату двох працюючих батьків, які виховують двох дітей, на всіх членів родини, то доходи такої сім'ї  будуть такими ж, як і мінімальна пенсія. Але  ж дорослі і діти за проїзд у маршрутках сплачують. Хто їм компенсує підвищення цін на проїзд, спровоковане безсовісними ловцями особистої політичної вигоди у каламутній воді?

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Володимир Бешлей

27 квітня 2014 22:23

Володя, все це дешевий популізм та мітання бісеру!

Хочете допомогти місту, приймайте більш радикальні рішення:

1. Заборона стоячих пасажирів. Погодьтесь, погано іхати в переповненому автобусі і при цьому виконувати роль кондуктора.

2. Запустити на рейси повноцінні автобуси зі збільшенною кількістю місць. Те що, володарі соціальних їздять у час, коли маршрутки порожні - міф.

депутати можуть приймати рішення по комунальній власності - по тролейбусам. А маршрутки - приватна власність. Ви ще запропонуйте, щоб малозабезпечені городяни заходили в будь-яку квартиру поїсти, попити і поспати. Раджу Вам почати із себе і написати свою адресу, а також години коли у Вас сніданок, обід, та вечеря...

ось це вже буде конкретика, а не пустодзівнство 

avatar

Бешлею

27 квітня 2014 22:55

Юрій! Досить прислоговувати федорурубурбакукулявлоб!!!! Чернівчани вже давно ВКурсі хто є хто! Зробіть вибір або ви журналіст, або прислуговуюча повія))) вибачте за мою українську

avatar

Соня

27 квітня 2014 23:05

Соня! А з чого тоді жити?

avatar

Юрій - Соні

28 квітня 2014 07:59

І що це за рік такий успішний в.о. мера Михайлішин та голова комісії ЖКГ Бешлей не забезпечили виконання рішення  виконкому про перевезення малозабезпечених громадян від 22.05.2012.

Рішення було ще 22 травня 2012 року . І за цілий рік "професіонали"  Михайлішин та Бешлей не змогли його виконати. 

avatar

Бешлею

28 квітня 2014 09:30

навіщо ви так принижуєте людей, що не зуміли накрасти і нажитися. так вони ледь виживають, але ж вони люди!

Дай Боже, щоб ви завжди мали що поїсти, і були здорові і багаті, але не забувайте, що ми всі ходимо під Богом. Своїми принизливими висловами щодо зайти в чужу хату поЇсти.Хай Вас збереже доля від суми і тюрми.

avatar

евген

28 квітня 2014 09:58