Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан протиставив себе менеджменту усієї ратуші

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан протиставив себе менеджменту усієї ратуші

19.03.2018, 13:28

"Чернівці заплатили два мільйони гривень з бюджету за те, що не змогли освоїти кошти по кредиту НЕФКО на утеплення шкіл, дитячих садочків та лікарень", – Василь Продан

Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Рішення по цьому кредиту приймалося на першій сесії цього скликання. Це був грудень 2015 року. Депутатський корпус чітко розумів, що це не вигідно і не правильно. Рішення про зобов’язання на 200 мільйонів гривень вноситься з голосу, без оприлюднення і з порушенням всіх термінів. І вже на тій стадії було чітко зрозуміло, що питання просто проштовхують.

На одній прес-конференції міській голова сказав, що в 2016 році ви наші школи не впізнаєте. Зараз вже 2018 рік, а школи такі ж самі як у 2015, 2016, 2017 роках.

Ми вже декілька років говоримо, що у Ратуші існує проблема менеджменту: не має в міській раді кому реалізовувати такі проекти. Мало того, що кредит не вигідний економічно, та ще й не має кому ним займатися.

А договір був прописаний так, що у 2017 році ми заплатили два мільйони з міського бюджету тільки за те, що не вибрали і не використали кредитні кошти», – зазначив Василь Продан.

Джерело: http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Микита Сергійович Хрущов місцевого розливу дозріває)))

А його канал »Чернівецький промінь» противно навіть вмикати! Або суцільний піар «Рідного міста» чи особисто Продана, чи дочка чинуша піариться. Інших своїх однофракційників не випускає в ефір бо дуууже важко людям говорити взагалі, не те що гамотно

avatar

Бот

19 березня 2018 18:54