'Ми всі заробили наші гроші в цьому місті та області, давайте їм тепер допоможемо': Відомий чернівецький підприємець закликав бізнес гуртуватися і допомогти подолати спільну біду

"Ми всі заробили наші гроші в цьому місті та області, давайте їм тепер допоможемо": Відомий чернівецький підприємець закликав бізнес гуртуватися і допомогти подолати спільну біду

26.03.2020, 17:42

Відомий чернівчанин Олег Охотський звернувся до підприємців згрутуватися навколо зусиль влади подолати смертельно небезпечну недугу і допомогти медичній галузі фінансово

"Біда прийшла в наш дім і невідомо, що і наскільки за часом нас чекає!!! За останні кілька днів, у ситуації що склалася, я надав сприяння нашому місту приблизно на 250 000 грн і зроблю ще на 1 млн - медикам, хворим, поліцейським і нашій владі, так я дуже добре розумію ситуацію, в якій опинилася моя рідна Буковина !!! Я в повній мірі розумію проблему, в якій на передовій, коли я буду відсижуватися вдома, виявляться медики, поліцейські і багато служб нашого міста !!! Хтось скаже, що це піар, мені плювати, потім, коли ми вирвемося з цих кайданів, хоч втопите мене в багні!!! Я нікуди як політик більше не піду!!! Моє завдання закликати і попросити наших бізнесменів (міста і області) мобілізувати всі сили, вивільнити фінансові ресурси і допомогти людям на передовій !!

Ми всі з Вами заробили наші гроші в цьому місті і в цій області !! Дуже прошу Вас, зараз їм допомогти !!! Не створюю зараз фондів, щоб це не було під моїм прапором! Прошу Вас, самі виходьте на зв'язок, із завідувачами поліклінік, губернатором, мером і т.д., пропонуйте свою допомогу!!!

Хочу закликати всіх підтримати Осачука С., Каспрука О., Дмитрієва, Єлєнєва В., Повірте їм дуже нелегко, вони зараз приймають дуже важливі, серйозні, відповідальні рішення, заради нас з Вами !!! Спасибі їм !!!

Окремо хочу поклонятися і подякувати бізнесменам, про яких я вже чув, які допомагають і виділяють кошти - Добровольського В. і Жаровського В. Спасибі вам !!!

Давайте будемо разом в цей нелегкий час, нас чекають важкі часи, але ми впораємося !!!", - йдеться у зверненні Олега Охотського. 

1