'Ми не можемо бути в опозиції до успішного розвитку області,  до створення нових робочих місць, розвитку інфраструктури', - депутат Шкурідін закликав облраду не ділити сесійну залу на коаліцію і опозицію

"Ми не можемо бути в опозиції до успішного розвитку області, до створення нових робочих місць, розвитку інфраструктури", - депутат Шкурідін закликав облраду не ділити сесійну залу на коаліцію і опозицію

24.12.2020, 21:21

Депутат Чернівецької обласної ради Олександр Шкурідін (фракція політичної партії "Єдина альтернатива") звернувся до колег під час сесії обласної ради не ділити сесійну залу на коаліцію і опозицію, тому що це практика Верховної Ради України. Натомість метою роботи місцевих рад є розвиток територіальних громад незалежно від політики. 

Протилежний підхід, за словами депутата Шкурідіна, має за мету тільки дестабілізацію ситуації у Чернівцях та Чернівецькій області, бажання посіяти зерно недовіри поміж депутатами у сесійних залах.  

За словами депутата, бути в опозиції в органах місцевого самоврядування - це значить бути в опозиції до своїх виборців, своїх громад. 

- Закликаю усіх вас до консолідації, - сказав Олександр Шкурідін. - Не говорити ні про які коаліції чи опозиції, ми повинні працювати єдиною командою на благо Чернівецької області, розвитку її громад. На благо Чернівців, які є центром і серцем Чернівецької області. Нам слід підставити плече новобраному міському голові  і злагоджено працювати з депутатами Чернівецької міської ради. Фракція політичної партії "Єдина альтернатива" готова до спілкування і консолідованої роботи з усіма фракціями обласної ради. У нас є авторитетний лідер Володимир Мороз, через якого ми будемо будувати комунікацію. 

1