МВС за повідомленням «Депутатського контролю» перевірить можливу криміналізованість свого посадовця в Чернівцях

МВС за повідомленням «Депутатського контролю» перевірить можливу криміналізованість свого посадовця в Чернівцях

25.12.2015, 14:43

Міністерство внутрішніх справ України за зверненням «Депутатського контролю» розпочало перевірку фактів можливих службових зловживань начальника управління карного розшуку ГУ Національної поліції в Чернівецькій області Олександра Раренка. Таку відповідь отримали народні депутати, члени МДО «Депутатський контроль», Михайло Гаврилюк, Віталій Купрій та Максим Поляков.

 Парламентарям із звернень жителів Буковини стало відомо, про те  що  пан Раренко, який раніше опікувався в області питаннями боротьби із торгівлею людьми, міг зловживати своїм службовим становищем, завдаючи шкоди громаді краю та державним інтересам.

 Нині, за отриманою інформацією, даний представник правоохоронних органів має відношення до кримінального бізнесу в області (проституція і сутенерство), може бути причетний до реалізації наркотиків, що надходять на територію України з Румунії, та контрабанди сигарет.

 «Відомо від чернівчан і про зв’язки Раренка О. В. із азербайджанською діаспорою Буковини. За регулярну плату її представники отримують право носити зброю, нелегально проживати в регіоні, уникати відповідальності за правопорушення. Такі дії правоохоронця є грубим порушенням своїх обов’язків і законів України», – наголошує Михайло Гаврилюк.

 МВС України зазначає, що з’ясування всіх обставин займе час, проте обіцяють, що перевірка буде ґрунтовною.

1


КОМЕНТАРІ (1)

когось взяв добре за горло що аж чубатый депутат який сам хоче легально заробляти на проститутках хоче зжерти полковника який ловив таких.

avatar

ярослава

14 січня 2016 17:44