Мунтян розповів Гройсману про щоденні 2-3 кілометрові черги вантажівок на кордоні

Мунтян розповів Гройсману про щоденні 2-3 кілометрові черги вантажівок на кордоні

14.12.2016, 23:42

Про це голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Передав Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману під час його робочого візиту до Чернівців спільне звернення до урядів України та Румунії, підписане мною та головою Сучавської повітової ради паном Георге Флутуром, у якому окреслено проблемні для наших регіонів питання, що потребують вирішення на міжурядовому рівні.

- Зокрема, це питання подальшого розвитку транскордонного співробітництва, запорукою якого є відкриття додаткових пунктів пропуску на українсько-румунському кордоні. Вагомими аргументами на користь такого кроку є майже щоденні 2-3 кілометрові черги вантажівок на кордоні, а також те, що жителі прикордонних районів України та Румунії повинні долати додаткових 300 км для того, щоб відвідати родичів, друзів чи партнерів по бізнесу.

- Також ми звертаємо увагу керівників урядів наших країн на необхідність посилення співпраці у сфері охорони здоров’я. Зокрема, просимо на законодавчому рівні врегулювати питання спрощеного перетину кордону автомобілями швидкої для надання невідкладної допомоги на території прикордоння.

1


КОМЕНТАРІ (2)

  А на Україно -польському кордоні в 10-раз гірша ситуація, такий позор що просто... Таке враження, що влади немає ! А на КРАКІВЦІ так взагалі одне авто із черги і десятки без черги, для цього посунули чергу від кільця на декілька десятків метрів, і ти міліонер за місяць ! Чому із Польщі заїзд авто аж до брами, то на Краківцвях все продумано до заробляння грошей і всім по...іг, бабло перемагає все, такого із 1991-го не було, африканські країни відпочивають ! ! !

avatar

Ніка

14 грудня 2016 22:37

Не надо врать,мы вторые после Гондураса.

avatar

Муля Черновицы

15 грудня 2016 06:43