Мунтян порівняв депутатів-регіоналів з дівчиною, яка вийшла заміж і поміняла прізвище

Мунтян порівняв депутатів-регіоналів з дівчиною, яка вийшла заміж і поміняла прізвище

02.06.2014, 19:05

Проте суть цієї людини від цього не змінилася - це та сама людина, -  так образно голова ЧОО "Батьківщина" Іван Мунтян відповів на питання журналістів про те, що сталося з депутатами Чернівецької обласної від Партії регіонів.

За словами Івана Мунтяна, більшості в Чернівецькій обласній раді наразі немає. А є групи, які відстоюють свої власні корисні інтереси. 

Пропозиція з якою він виходив раніше, озвучуючи відповідне рішення чернівцького майдану, про необхідність відставки керівництва обласної ради, підтримки в депутатському середовищі не знаходить. Народна рада Чернівецької обласної ради вже двічі розглядала це питання, проте їй забракло голосів для його вирішення.

Натомість  в середовищі обласної ради лунають пропозиції, реалізація яких може привести до керівництва радою колишніх депутатів-тушок.

За словами Івана Мунтяна, група депутатів, з якою він три роки перебував в опозиції до режиму, досі знаходиться в меншості і перебуває в становищі тієї ж опозиції.

Водночас сам Іван Мунтян на жодні посади в обласній раді не претендує.  

Іван Мунтян пропонує "підкласти плече" і своїх людей губернатору Буковини Роману Ванзуряку. 

Водночас лідер "Батьківщини" переконаний, що людей у владі треба змінювати, щоб не залишилися колишні регіонали, не переставляти місцями старі кадри.

- Треба провести люстрацію, щоб прийшли люди, які зарекомендували себе на Майдані, - каже І.Мунтян.

Частково використано матеріали і фото molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Олександра Шарова

02 червня 2014 20:26

Шо ти дівчє мелеш, под укос у тебе мозги пішли

avatar

Шаровій

03 червня 2014 20:58