Мунтян не засмутився, що програв бій, бо планує виграти війну

Мунтян не засмутився, що програв бій, бо планує виграти війну

06.02.2013, 19:51

Виграти бій – не значить виграти війну, - Заява голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна щодо результатів проміжних виборів до обласної ради

На проміжних виборах до обласної ради по 21 округу кандидат Юрій Скорейко, висунутий обласною партійною організацією ВО «Батьківщина», не здобув перемоги і не став депутатом обласної ради. Та злорадство наших опонентів з усіх таборів слід вважати занадто самовпевненим і передчасним.

На очах у мешканців 11-ти сіл Кіцманщини влада використовувала всі можливі технології для перешкоджання неупередженому волевиявленню виборців. В агітації за провладного кандидата-лікаря використовувався адмінресурс, тиск на виборців, відомі «засоби переконання». Виборців залякували навіть закриттям медичних установ у селах округу, а ФАП для людей у віддалених селах – практично єдине джерело медичної допомоги.

Чималий подив викликає факт, що на 21 окрузі явка на вибори майже вдвічі більша за явку в цей же час на 50-му окрузі. Очевидно, що в Чернівцях, на відміну від Кіцманщини, владі не вдалося організувати масовий підвіз виборців до дільниць.

Аналізуючи перебіг виборів, констатуємо таке. Знову влада використала «тушок» для відбору голосів від кандидата-опозиціонера. На жаль, особисті амбіції та страх перед нинішньою владою в окремих наших, уже колишніх, партійців переважили над патріотизмом і здоровим глуздом.

Цю маленьку битву не вважаємо нашою поразкою. Це наш досвід, це нам наука. Ми не опускаємо руки, а піднімаємо голови і ще з більшою впевненістю ідемо вперед. Ніхто і ніщо не завадить нам у цьому.Нарощуємо знання для майбутніх протистоянь. Переоцінюємо те, хто є справжніми соратниками, а хто ними лиш називається.

Ми не програли, бо наша війна триває. Війна проти несправедливості, свавілля влади, порушень закону. Війна за Юлю, за Україну.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Влада ПеРдонів вічною не буде, це точно. "Батьківщина" повстане, тоді всім тушкам мало не покажеться.

avatar

щирий бютівець

06 лютого 2013 15:58

Тут можна сказати лише одне: на що народ заслуговує, те й має. Обирають законотвоців за 5 кг цукру (як було саме на 21-му окрузі, де представники кандидата від ПР приносили чи не в кожну хату) та разове чищення дороги від снігу, а потім скаржаться, що нікому до них діла.

avatar

Олександр

06 лютого 2013 16:41

а за Білогорка 100 гривнів давали, я знаю! . І везли всіх до виборчих участків. Отого і виграв, і буде тушкою

avatar

Ліза

06 лютого 2013 18:16

Може коли-небудь БЮТ і підніметься,але не з цими самозванцями. Хіба можна виграти вибори,коли свої дії на виборах кожний  день погоджувати з головою адміністрації. Так було в Кіцмані. Чи не по цій причині не було спостерігачів на дільницях. А Мунтян розказує небилиці.

avatar

Бютівець,який не обирав Мунтяна.

06 лютого 2013 21:26

я був на дільниці! і я був не один! А що зробиш, якщо виборців везуть і везуть? Ти їм про незаконне підвезення - а вони нам: ми сусідів підвезли! Везли і везли, лиш машини міняли. Про що ти кажеш, "не обирав Мунтяна". То чого ти не обрав тепер Скорейка? Чого не був спостерігачем на дільниці? Де ти був??? В інтернеті??? То нема чого тепер своїм стушкованим ротом ім'я БЮТу пачкати!

avatar

спостерігач

06 лютого 2013 21:48

На дільницях були люди від Батьківщини і спостерігачі також, але толку з того, якщо людей зашугали. Одні пішли в тушки, інші лягли під владу за 5 кг цукру. Як з такими край боронити. 

avatar

Сергій

07 лютого 2013 13:04

 В народі кажуть: без одного Василя відбудеться весілля.  Є одна паршива вівця яка весь час ллє бруд на Мунтяна.  А я вам скажу,  що такого як Мунтян ще треба пошукати, бо він дуже багато зробив щоб відродити після продажного Гасюка і Віщук в області Батьківщину, І все зробить для того, щоб перемогти і визволити Юлю. Прикладом цьому є те, що тільки одна Чернівецька делегація на чолі з Мунтяном особисто,  прорвала    оточення омонівців , беркутівців біля печерського суду, а якби так всі, то сьогодні Юля була би на волі і вела Україну в Європу.

avatar

Бютівець, який ОБИРАВ Мунтяна ,до того який не обирав

07 лютого 2013 20:46