Мунтян хоче, щоб Фищук представив програму розвитку дорожнього господарства Буковини

Мунтян хоче, щоб Фищук представив програму розвитку дорожнього господарства Буковини

22.04.2017, 13:58

Рішенням Чернівецької обласної ради V скликання від 29.06.2006 №26-3/06 затверджено Програму розбудови дорожньої мережі Чернівецької області на 2006-2015 роки, спрямовану на розвиток дорожнього господарства та покращення стану доріг області, термін дії якої закінчився. Відповідно, на сьогоднішній день в регіоні немає узгодженого плану заходів та механізмів з вирішення проблем дорожньої галузі, - повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

З метою виправлення ситуації, що склалася, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян звернувся із відповідним листом до Чернівецької обласної державної адміністрації.

«Автомобільні дороги області не тільки не відповідають європейським стандартам, але і знаходяться у вкрай незадовільному стані. Чи не найбільше це стосується доріг, що ведуть до гірських районів краю, де ситуація є доволі критичною та вимагає проведення великого комплексу ремонтних робіт», – йдеться в листі.

Враховуючи це, а також значний транзитний, туристичний і економічний потенціал нашої області, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян наголосив на невідкладності розробки за участю депутатів обласної ради і подання на розгляд сесії останньої відповідної програми, спрямованої на розбудову мережі та покращення стану автомобільних доріг та розвиток дорожньої інфраструктури Чернівецької області. 

Фото: Іванна Бородач

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пане Мунтян!  І "покійному" Папієву, і Ванзуряку, а ще більше  Фіщуку  "до  лампочки" дороги, мости і  все,  що з  цим пов"язане. Що, через мілке сито, давала держава,  на ті копійки і займались  дорожники. В результаті, облавтодор- весь  в боргах,без  техніки,без матеріалів. Відмінні  спеціалісти, за  відсутності з/платні порозрахувалися. Підрядники  зі сторони, теж попали  в  заборгованість за відсутності  коштів,  не  хочуть  працювати  даром.  А в  цей  час  ОДА, отримуючи  щорічно  дорожні  гроші(акцизні), "круте"їх  на  що  попало  і  дає  керівництву ОДА добрчий  зиск. А тому, ВАШЕ  ЗОБОВ"ЯЗАННЯ, хоча і запізно,  але  ВКРАЙ  ПОТРІБНЕ! Його  обов"язково  потрібно  пов"язати  з  фінансуванням з місцевих бюджетів, а  виконавцем -призначати  лше  облавтодор.

avatar

Левон

22 квітня 2017 12:45

Оце з розовим годинником приборзіло повністю. Вже командувати губернатором почало. Хамло...

avatar

ІОНУ

22 квітня 2017 23:46