Москаль спіймав дві фури з пивом для 'ДНР': 'сєпари нам постійні обстріли, якими розбомбили майже півобласті, а ми їм пиво!'

Москаль спіймав дві фури з пивом для "ДНР": "сєпари нам постійні обстріли, якими розбомбили майже півобласті, а ми їм пиво!"

11.05.2015, 01:10

Про це голова Луганської ОДА Геннадій Москаль написав на своїй сторінці у ФБ:

Спіймав сьогодні біля Комишувахи (10 км від лінії фронту) дві фури з пивом, які хотіли пройти в так звану ЛНР. Водії заховали машини в лісосмузі й чекали сигналу, коли можна безпечно проїхати на окуповану територію. По дорозі сюди перетнули купу наших блокпостів — і ніхто їх не затримав. Кому війна, а кому комерція. Виходить так, що сєпари нам постійні обстріли, якими розбомбили майже півобласті, а ми їм пиво! Забрав від водіїв документи, а машини направив у Лисичанськ міліції. Детальніше — на відео. Інтелігентним прохання не дивитися, наявна “донбаська лексика”.

Найближчим часом будь-яке транспортне сполучення з окупованими територіями на Луганщині буде заборонене; виняток – тільки для пішоходів.

Таке повідомлення сьогодні було розміщене на офіційному сайті керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Постійні порушення розпорядження про рух вантажів у бік окупованих територій призведуть до того, що найближчим часом перетин лінії розмежування вогню в Луганській області буде заборонений для будь-якого транспорту, включаючи легковий. Всі автомобільні дороги будуть перекриті, виняток залишиться лише для пішоходів", - заявив Москаль.

"З так званою "ЛНР", яка постійно обстрілює нашу територію і яку Верховна Рада визнала терористичною організацією, жодна комерція неприпустима", - підкреслив Москаль.

Нагадаємо, на даний час пропуск осіб, транспортних засобів і вантажів у смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень здійснюється на 5 певних дорожніх коридорах, на яких функціонує 6 пунктів пропуску. Крім того, функціонує 25 контрольних прикордонних постів.

Також Держприкордонслужба і правоохоронці працюють над створенням єдиної електронної інформаційної бази даних осіб, яким видано перепустки на Донбасі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А пиво то Чернігівське-Віталькине. Видко також їхали ветеранів вітати.

avatar

Василь

11 травня 2015 17:36