Москаль порадив не розкривати на Куліша 'хавку'

Москаль порадив не розкривати на Куліша "хавку"

08.09.2014, 16:22

Тим, у кого немає сили духу підписувати заяви своїми прізвищами, раджу закрити “хавку” й мовчати.

Офіційно повідомляю, що мій помічник Іван Мельничук не звертався з жодними заявами до громадськості чи правоохоронних органів щодо начебто протиправних дій директора філії Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС Володимира Куліша, - написав народний депутат на своєму сайті. -  Підпис Мельничука під таким зверненням сфальсифікований. Звертаюся до тих, хто взяв на озброєння неетичні форми політичної боротьби, із закликом мати мужність і підписуватися своїм прізвищем, а не вплутувати в свої політичні розбірки мене й моїх помічників. 

Я завжди писав і пишу заяви під своїм прізвищем, а тим, у кого немає для цього сили духу, раджу просто закрити “хавку” й мовчати.

З повагою Геннадій Москаль

Джерело: moskal.in.ua

Так народний депутат України Геннадій Москаль прокоментував заяву ГО "Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області" щодо ймовірної причетності директора Філії Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС Куліша Володимира Івановича до порушень чинного законодавства під час будівництва ГАЕС. У зв'язку з цим БукІнфо нагадує, що ГО "Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області" нещодавно поширила повідомлення, у якому зазначалося, що ГО буде звертатися до прокуратури та Служби безпеки України з вимогами перевірки діяльності директора Філії Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС Куліша Володимира Івановича та його причетності до порушень чинного законодавства, виявлених під час позапланового внутрішнього аудиту Міненерго.

Фото з сайту soksv.at.ua:

1


КОМЕНТАРІ (2)

в мєнта тепер нова кличка москаль-сраколиз!

avatar

Патріот

08 вересня 2014 14:43

ти не патріот, ти ссучений кулявлоб! такий самий як і це бидло москальске

avatar

до 08 вересня 2014 14:43

08 вересня 2014 16:51