Москаль натякає, що Папієв з Харабарою кришують козакові сади?

Москаль натякає, що Папієв з Харабарою кришують козакові сади?

20.02.2012, 19:07

Москаль просить з’ясувати, куди поділися 37 мільйонів гривень, виділених Чернівецькій області на садівництво та виноградарство

У 2010р. Держбюджет виділив ТОВ “Буковинський Сад” та ПП “Буковина Агросвіт”, які розташовані в Сокирянському районі, відповідно 26 мільйонів 64 тисячі та 9 мільйонів 950 тисяч гривень на розвиток садівництва та виноградарства у Чернівецькій області. Минулого, 2011 року, фінансування було меншим, але теж непоганим. ТОВ “Буковинський Сад” отримав 1 мільйон 145 тисяч, ПП “Буковина Агросвіт” - 46 тисяч гривень.
- За інформацією, яка є в моєму розпорядженні, усі кошти (а це загалом 37 мільйонів 205 тисяч гривень) були банально вкрадені власниками названих сільськогосподарських підприємств, - заявляє народний депутат Геннадій Москаль. - А реальним власником підприємств є Василь Козак - голова Сокирянської райдержадміністрації від Партії регіонів.

Інформація про розкрадання бюджетних коштів є в правоохоронних органах, за цими фактами навіть почали проводити перевірку. Однак до логічного завершення її не довели через втручання обласної адміністрації та керівництва обласної міліції, які мають у цій оборудці власний інтерес. Мною направлене депутатське звернення в Генеральну прокуратуру України з проханням з’ясувати, куди все-таки поділися державні кошти, і притягнути крадіїв до відповідальності.

Джерело: moskal.in.ua