Москаль - генерал із контрабандної Буковини, - активіст

Москаль - генерал із контрабандної Буковини, - активіст

17.07.2015, 16:25

Кадрова політика президента України Петра Порошенка залишається незрозумілою й обурливо дивною. 

Таку думку у зв'язку з призначенням екс-голови Луганської ОДА Геннадія Москаля на посаду закарпатського губернатора у коментарі "ГОРДОН" висловив волонтер і громадський активіст Олексій Мочанов.

"Кадрова політика Петра Олексійовича Порошенка незрозуміла взагалі, і вона здається мені обурливо дивною. Тільки поодинокі його призначення викликають у мене позитив і надію. Той же Полторак, Муженко, але на цьому можна і закінчити", - сказав Мочанов.

Волонтер підкреслив, що ставиться до Москаля "з великою повагою", але в той же час відзначив, що йому складно назвати новопризначеного главу Закарпаття персонажем зі знаком "плюс" в українській політиці. 

"Він генерал, родом з Чернівецької області, яка сама по собі контрабандна, попрацював в Луганській області, а тепер - на Закарпатті", - констатував активіст.

За словами Мочанова, у нього, як і у багатьох людей, виникає відчуття, що в українській політиці "взагалі відсутнє таке поняття, як "лава запасних", і відбувається ротація одних й тих же людей". 

"Я ні в якому разі не порівнюю Москаля і Червоненко (екс-міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко, - авт.), але такими темпами ми скоро дізнаємося, що Євген Альфредович знову зайняв якусь посаду", - сказав волонтер.

На його думку, такі побоювання викликає відсутність прогресу. 

"Взагалі не відбувається нічого нового, і єдина відносно нова для української політики людина - це Саакашвілі", - зазначив Мочанов.

Він вважає, що ситуація в Луганській області в рази важливіша, ніж те, що відбувається в Закарпатті.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Matvey Gacenko

18 липня 2015 13:31