'Молоді про молодих...': після літературного квесту 24 учні записалися до бібліотеки!

"Молоді про молодих...": після літературного квесту 24 учні записалися до бібліотеки!

15.03.2018, 19:04

15 березня о 13 год. на абонементі юнацького філіалу ОУНБ ім.М.Івасюка бібліотекарі організували літературний квест "Молоді про молодих...", який провели із старшокласниками ЗОШ № 24 ім.О.Кобилянської.

Модератором квесту була Наталя Павлюк, яка ознайомила їх із завданнями, що потрібно було виконати. Першим завданням було презентувати назву та девіз команди. Згодом кожна команда отримала маршрутний лист, у якому позначено ключові пункти, на яких команди виконували завдання на літературознавчу тематику. Ці завдання дали змогу отримати певну кількість балів. Окрім того, на кожній станції учасники отримували ключові слова, з яких потім, після проходження останнього ключового пункту, склали речення та презентували його зміст в оригінальній формі, що і було останнім завданням.

Членами суддівської колегії були :
голова журі – Катерина Павлівна Сергійчук ,зав.відділом абонемента;
член журі - Ірина Миколаївна Хліповська,провідний бібліотекар абонемента.
Після виконання всіх завдань - журі підводило підсумки,а модератор Наталя Павлюк поринула із старшокласниками в книжкову рекламну паузу «Цікавинки звідусіль». Учні мали змогу переглянути два відео :"Цікаві факти про письменників" та "Книги, які варто прочитати".

Катерина Павлівна оголосила результати квесту - виграла команда "Лідер", яку вона нагородила грамотою. Крім цього, кожний учень отримав на згадку про участь в літературному квесті подарунок - книгу.

Після конкурсу 24 учні записалися до бібліотеки!

Квест минув творчо, цікаво та активно!

1