Молода молдованка намагалася через 'Мамалигу' в'їхати на територію України за підробленими документами

Молода молдованка намагалася через "Мамалигу" в'їхати на територію України за підробленими документами

07.04.2021, 16:47

На Буковині прикордонники Чернівецького загону, за допомогою новітніх засобів прикордонного контролю, виявили підроблені відмітки Держприкордонслужби України.

Сьогодні вранці, 7 квітня, в пункт пропуску «Мамалига», що на кордоні з Молдовою, на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус марки «Мерседес» іноземної реєстрації. В якості пасажирки в автомобілі знаходилася 18-річна громадянка Молдови. Жінка разом з рештою пасажирів надала свої документи на паспортний контроль. Проте, під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону виявили повністю підроблені відмітки Держприкордонслужби України про перетин кордону в документах молодої пані.

Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення. До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358, підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Згодом жінку прикордонники передали співробітникам Національної поліції, для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Пресслужба Чернівецького прикордонного загону

 

1