Місцевий «Авто-майдан» надав свою допомогу інвалідам-візочникам

Місцевий «Авто-майдан» надав свою допомогу інвалідам-візочникам

12.05.2016, 01:17

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив лідер Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН». Ось що він пише:

«Ми виконали свою обіцянку допомогти інвалідам-візочникам. Сьогодні завітали в гості до голови МТІ ,,МРІЯ" Любов Свіріденко, та передали нею інвлідам-візочникам чималу партію засобів особистої гігієни, які необхідні кожному в повсякденному житті. Оксана Андрієць, директор департаменту охорони здоров'я Чернівецької Обласної державної адміністрації не залишилась осторонь цієї проблеми і також долучилась до доброї справи. Під час нашої зустрічі Любов Свіріденко попросила Оксану Андрієць по можливості посприяти у вирішенні ще декількох важливих питань, а зокрема в облаштуванні пандусів і кімнат гігієни в медичних установах, допомогти зі стоматологією та протезуванням, а також посприяти в наданні засобів гігієни лежачим хворим. Я був здивований,що держслужбовець такого рівня не байдужа до проблем інвалідів і завжди йде їм на зустріч. Особливо у світлі останніх подій, які відбуваються у медичній галузі нашого краю, (група так званих,,порядних" медиків ходить по медичних закладах та висвітлює проблеми, роблячи на цьому собі піар). Так, проблеми є всюди! Так давайте їх разом вирішувати! Краще б ті, хто звик тільки вказувати на наявність проблем, зробив хоч щось для їх вирішення. Любов Свіріденко також подякувала за допомогу Мирославі Островецькій, голові Чернівецької обласної організації товариства Червоного Хреста».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Під словами ,,порядні медики"я зрозуміла мають на увазі Кобевчиху та Малишевського.Скільки бруду вони вилили на медиків,досить.Я сама лікар і мала з ними досить неприємну розмову!У всього колективу залишився неприємний осадок після їхнього візиту.Я пропоную всім лікарям зібрати колективні заяви про неадекватність їхньої поведінки і передати в Київ,нехай там розберуться чи достойні ці люди називатися лікарями!

avatar

Марія

11 травня 2016 23:21

Анрієць відчула що скоро виганяти будуть! Розвалила медицину області, ви подивіться на ті жахіття, що творяться в лікарнях! 
Якщо замовляють на Олю з Ігорем матеріали, значить вони все правильно роблять. Наснаги і успіхів бажаю комісії з боротьбі з медичною мафією. Яка піщить від того що комісія ломає їх корупційні схеми. Але потрібно вже не лише в лікарнях наводити порядок, а знімати Андрієць (риба гниє з голови).

avatar

Лікар

12 травня 2016 09:09