Місцеві  політичні та громадські діячі, незалежні експерти, редактори ЗМІ, журналісти і блогери обсудили медіа (додано 4 нових фото)

Місцеві політичні та громадські діячі, незалежні експерти, редактори ЗМІ, журналісти і блогери обсудили медіа (додано 4 нових фото)

15.11.2013, 21:35

Медіа – клуб «Незалежний  сектор»  виніс на обговорення  актуальне питання незалежності засобів масової інформації в умовах суспільно-економічної трансформації та активних політичних процесів. Чи мають ЗМІ виконувати  у суспільстві функцію «вартових демократії» (“Watch Dogs of Democracy”),  чи є суб’єктами господарської діяльності в умовах ринкової та конкурентної економіки? 

До участі в обговоренні Арсеній Анциперов, Володимир Зав’ялов та Буковинська партнерська агенція запросили місцевих  політичних та громадських діячів, незалежних експертів, редакторів ЗМІ, журналістів і блогерів. 

+4 нових фото Анциперов Арсений 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Зібрання ну дуже авторитетних людей))) 

avatar

синедріон

15 листопада 2013 17:26

А чому фото такої якості. З телефону фотографували? )))

avatar

Василь

15 листопада 2013 23:19

Це кореш Довганича знімав. З піджака жекету. Тепер на всіх буде компромат

avatar

Ірина

16 листопада 2013 02:52

Дякувати Богу, що хочь хтось (БПА) виностить гострі питання на обговорення. А ці журналісти перетворили себе у касту та дуже налякались коли проїхню кухню дізнались люди.

Дайош плівки Довганича!

avatar

Хміль

17 листопада 2013 12:26