Місце Папієва може дістатися Галицю, Федоровичу, Березовському, Романюку або Харабарі

Місце Папієва може дістатися Галицю, Федоровичу, Березовському, Романюку або Харабарі

06.12.2012, 20:42

Як стало відомо CITI.cv.ua з достовірних джерел, в область майже інкогніто заїхали представники президентської адміністрації, які мають до кінця тижня безпосередньо на місці проаналізувати суспільно-політичну ситуацію в області і повернутися в столицю з пропозиціями щодо нового зверхника Буковини. Вселилися вони в готель "Георг Палац".

Серед кандидатур на губернаторське крісло п’ятеро претендентів - Галиць, Федорович, Березовський, Романюк, Харабара. Принаймні, саме ці прізвища фігурують у анкеті і саме у такій послідовності.

Як сказав один з претендентів, з яким уже бесідували столичні гості, вони мають провести зустрічі з головами райадміністрацій і районних рад, керівниками підприємств і організацій, депутатами обласної ради.

Причому, зі слів джерела, до депутатського корпусу обласної ради у них особлива увага - це, очевидно, щоб майбутній губернатор мав вплив на прийняття в сесійному залі потрібних владі рішень. 

З головою обласної ради Гайничеру уже розмова, кажуть, була, але про що йшлося і кого з названих кандидатур підтримує Михайло Іванович - невідомо. 

До речі, не випадково, мабуть, і проживання государевих посланців у готелі, власника якого днями нагородив Президент. 

Прикметно, що ця робота ведеться за спиною чинного губернатора Папієва, якого Президент відправив на цей тиждень у Польщу.

1


КОМЕНТАРІ (2)

О це буде кіно, якщо негідник Галиць очолить область! Галиця пацана геть!!!

avatar

Читач

06 грудня 2012 23:57

Реально в області поважають Романюка Миколу Прокоповича!

avatar

Чернівчанин

06 грудня 2012 23:59