Міст через Дністер мають відремонтувати за кілька днів. Слово прокурора!

Міст через Дністер мають відремонтувати за кілька днів. Слово прокурора!

10.04.2013, 18:02

09.04.2013 р. до правоохоронців Буковини надійшло повідомлення про те, що міст через річку Дністер у с.Атаки Хотинського району Чернівецької області в напрямку м.Кам’янець-Подільський Хмельницької області частково зруйнований. Одразу ж на місце події виїхали перший заступник прокурора Чернівецької області В.Корбань, в.о.начальника відділу з питань правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту обласної прокуратури В.Гжебовський, начальник ВДАІ УМВС України в Чернівецькій області Г.Палій та керівники місцевої влади.

         Проведеним оглядом місця події встановлено, що на національній дорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці на мосту стався провал залізобетонної плити розміром 1,2м на 0,5м.

         Тому комісією було прийняте рішення про перекриття руху транспорту по даному мосту з 18 год. 09.04.2013 р., забезпечивши об’їзд через Новодністровськ – Муровані Курилівці – Дунаївці, та невідкладно, в найкоротший термін, ліквідувати руйнування плит. Після ремонту рух транспорту по мосту буде поновлено. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

1