МіськШЕП активно працює, але через негоду і суворі погодні умови його роботу не видно, - представник мерії

МіськШЕП активно працює, але через негоду і суворі погодні умови його роботу не видно, - представник мерії

09.01.2017, 21:06

Про це повідомив заступник Чернівецького міського голови.

- Дякуючи Богу, погода сьогодні покращилась і сніг хоча й тимчасово, але перестав сипати. Це дозволило нашому МіськШЕПу активно продовжити роботу (минулу добу вони також працювали, але через негоду і суворі погодні умови їхню роботу видно не було), - написав у ФБ Володимир Середюк.  

Чиновники мерії об'їхали райони Роши, Садгори, а також вул. Калинівська, М. Олімпіади, Руської та ін., щоб перевірити якість чистки доріг та їх посипання сумішшю.

За словами заступника мера, на сьогоднішній день по місту задіяно 25 одиниць техніки (вся техніка в робочому стані і перебуває на маршрутах), з яких 8 одиниць працюють в Садгорі. Люди працюють у цілодобовому режимі. Роботи проводяться за графіком із першочерговою розчисткою доріг по яким рухається громадський транспорт. На жаль при температурі ниже -10 градусів суміш є недієвою і приходиться посипати піском. Але ввечері почнуть згрібати "кашу" та здійснювати посипання. Вночі зову передають морози до -19. Але перед керівництвом МіськШЕП поставлено задачу, щоб на ранок було забезпечено можливість руху громадського транспорту по всіх маршрутах та щоб чернівчани мали можливість добратись до роботи. Звичайно забезпечити ідеальні умови пересування всіх видів транспорту у всіх вуличках нашого міста є неможливим. Тому прошу віднестись із розумінням. Повірте, міські служби та роблять все, що у їхніх силах. 

ДОВІДКОВО:

9 січня до прибиpaння Чернівців від снiгу зaдіяно 240 двірників та 38 одиниць спеціальної техніки. Про це повідомляє прес-служба міськради.

25 мaшин КП «МіськШЕП» розчищають дороги міста. У першу чергу – це шляxи, де їздить громадський транспорт.

Наразі проїзд на дорогах міста забезпечено. На тpoлейбусних маршрутах їздять 33 машини.

Усі котельні міста працюють у нормальному режимі.

Поки що, без електропостачання залишаються декілька вулиць, зокрема, Топорівська, Стуса, Стрийська, Немирівська тощо. Проблему обіцяють усунути до кінця дня.

1