Міська рада створила комісію, яка дослідить можливе захоплення головою ОДА землі в Чернівцях

Міська рада створила комісію, яка дослідить можливе захоплення головою ОДА землі в Чернівцях

22.04.2017, 14:09
Депутати Чернівецької міськради підтримали створення комісії, яка вивчатиме озвучену вчора, 20 квітня, на сесії інформацію про захоплення головою Чернівецької облдержадміністрації Олександром Фищуком частини земельної ділянки гаражного кооперативу.
 
За створення такої комісії проголосувало 24 депутати з 35 присутніх у залі, повідомляє "ЧП".
 
Інформацію оприлюднив керівник гаражного кооперативу №15 Степан Рошков. Він розповів, що голова ОДА, ведучи будівництво, порушив межі ділянки кооперативу і самовільно захопив частину його території.
 
Заявник також повідомив, що з цього приводу звертався до правоохоронців і міського голови, але ніякого результату його звернення не принесли. 
1


КОМЕНТАРІ (3)

Навчився у Мунтяна красти все шо погано лежить Мунтян провів курс лекцій в Америці

avatar

22 квітня 2017 14:34

Гаражный кооператив? Когда-то была создана комиссия по гаражным кооперативам. От гаражных кооперативов почти ничего не осталось. Используют их не по назначению. Там и ремонты и швейные мастерские, и сауны,и номера для встреч , и фасовка продуктов, и жилые дома, и производство мебели.

avatar

Козлова Наталия

22 квітня 2017 16:12

Нуто й що? Мій гараж -- моя власність. Хочу -- тримаю машину, а захочу -- то роззстелю свою і сусідчину барабулю, а машина надворі печеться чи мерзне...

avatar

Козловій

22 квітня 2017 18:39