Міська прокуратура затягує розслідування фінансових зловживань на 'Калинці' часів Михайлішина, - нардеп (+ВІДЕО)

Міська прокуратура затягує розслідування фінансових зловживань на "Калинці" часів Михайлішина, - нардеп (+ВІДЕО)

29.09.2016, 16:06

Народний депутат України Максим Бурбак повідомив, що правоохоронними органами розслідується справа щодо зловживань з використання бюджетних коштів за період 2012-2013 рр.  

- Дуже цікаві питання є по Садгорі, - розповів народний депутат журналістам. -  До мене звернулися працівники профспілки захисту  підприємництва м. Чернівці на МТК «Калинівський ринок» стосовно проведення  в 2014 році перевірки щодо зловживань з використанням бюджетних коштів за період 2012-2013 рр. У 2014 році була порушена кримінальна справа.

Натомість станом на вересень 2016 року вона ще досі розслідується. Таку відповідь на мій запит надав  обласний прокурор.  Нагляд за цим розслідуванням здійснює міська прокуратура.  Шановні журналісти, з’ясуйте, хто з чиїх родичів працює у міській прокуратурі, - порадив народний депутат.  

ДОВІДКОВО:

Секретарем Чернівецької міської ради у вказані роки був Віталій Михайлішин. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

А по Ринжуку і Федоруку вже всі афери і відмивання коштів порозслідували? Винних покарали?

Схеми, афери і контрабанду Бурбака вже вивели на чисту воду?

avatar

Людмила Дудченко

29 вересня 2016 16:21

Ваня Рынжук купил роскошню виллу на улице Федьковича возле ботанического сада.

Дом по итальянскому проекту, с крышей из чистой меди, автоматическая открывающаяся система " кабриолет" сзимним садом и видом на детский стадион. В доме сауна и бассейн.  Большой двор на 8 соток, все нафаршировано электроникой "умный дом".

Политический заключенный Ваня Рынжук вышел из тюрьмы где сидел за взятку в 250 тысяч долларов, блаодаря возвращению клана Федорука-Яценюка к власти.

avatar

факты

29 вересня 2016 19:08

Политический заключенный Ваня Рынжук помогал прихватизировать коммунальную собственность под рынок Добробут, за что мер Федорук защищал взяточника и хапугу Ваню.

avatar

факты

29 вересня 2016 19:12

Ну якщо вже народний депутат розписується (відписується) в неспроможності належним чином розглянути звернення профспілки МТК "Калинівський ринок", то що говорити про добросовісних працівників КРУ, які виявили на Калинці численні зловживання з державними коштами, а натомість були ще й покарані внаслідок застосованих до них різних методів пресування з боку прокурорських працвників.

avatar

факты

29 вересня 2016 20:21