Міністр юстиції Петренко пригрозив звільненням чиновникам з Буковини, які 'маринують' підприємців у чергах

Міністр юстиції Петренко пригрозив звільненням чиновникам з Буковини, які "маринують" підприємців у чергах

08.06.2015, 21:18

Міністр юстиції Павло Петренко у Чернівцях пригрозив звільненням заступнику керівника обласного управління юстиції Олександру Босому.

Про це повідомляє molbuk.ua

Це сталося у приміщенні Чернівецької ОДА під час проведення круглого столу на тему: "Стан реалізації реформ Міністерства юстиції України, спрямованих на надання адміністративних послуг". Коли заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області з питань державної реєстрації Олександр Босий доповідав про свою роботу міністр Петренко його перебив.

- Не потрібно нам тут розповідати, як у вас все добре. Ми знаємо, що це не так, - каже Павло Петренко. - У багатьох регіонах були довгі черги підприємців щодо отримання державної реєстрації. І по Чернівецькій області з цим також були проблеми. Я почитав в інтернеті багато коментарів щодо незадовільної роботи по державній реєстрації. Побачимо, як на місцях виправлять ситуація у наступні кілька місяців. Якщо керівники управлінь не зроблять відповідних висновків, будемо восени приймати кадрові рішення.

molbuk.ua

1