Міністр охорони здоров’я Уляна Супрун у Чернівцях, але ніхто не знає де вона перебуває

Міністр охорони здоров’я Уляна Супрун у Чернівцях, але ніхто не знає де вона перебуває

24.03.2017, 14:54

Сьогодні, 24 березня, у Чернівцях перебуває в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. Але її візит не є звичним для високопосадовців. На Буковині вона перебуває без жодного офіціозу, не зустрічається з головними лікарями і чиновниками. 

До Чернівців в. о. міністра охорони здоров’я приїхала ще ввечері 23 березня. Очевидці кажуть, пані Уляну не супроводжували ні кортеж, ні охоронці. Жодного офіціозу не було. Уляна Супрун планує навідатися у лікарні, але ніхто не знає, у які саме і куди. 


У Департаменті охорони здоров’я повідомили, хоч в. о. міністра охорони здоров’я у Чернівцях вперше, вони не отримували жодних офіційних листів про її приїзд, тому не знають, куди навідається Уляна Супрун.

В управлінні охорони здоров’я міської ради зазначили, що на жодні офіційні зустрічі не запрошували. Всі лікувальні заклади працюють у звичному режимі. У лікувальних закладах жодного “шухеру” не було.

В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, яка сьогодні, 24 березня, перебуває інкогніто в Чернівецькій області, вранці навідалась в Магалу Новоселицького району, де побувала в амбулаторії і денному стаціонарі в Остриці, подивилась як роблять кардіограму, поспілкувалась з медпрацівниками і пацієнтами. Про це повідомляє "Район.інфо".

Оскільки всі коридори були вистелені килимами, тут так, мабуть, завжди, Уляна Супрун чемно роззулася. 

Потім пані міністр побувала у школі і всім побаченим залишилась задоволеною.

Після цього в.о. міністра відбула у Чернівці, де у неї запланована зустріч з лікарями і викладачами медуніверситету. 

Як стало відомо, Уляна Супрун планує поспілкуватися неофіційно зі студентами-медиками, може навіть похарчуватися у студентській їдальні. Також хоче поговорити з лікарями сімейної медицини. 

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун зустрілася із лікарями сімейної медицини у приміщенні Буковинського медичного університету. Пресі на зустрічі заборонили перебувати. Але перед цим вона коротко відповіла на запитання журналістів.

- Вранці була у селі Остриця. Ми поїхали в амбулаторію. Ніхто нас не сподівався, бо ми думали, можливо, поїздити по місту і відвідати обласну лікарню. Але вибрали собі село і поїхали подивитися на амбулаторію. Там були пацієнти від дітей до літніх людей. 

Нашого візиту лікарі не злякалися, дуже гарно поговорили. Лікарка працює вже 25 років, там же в селі живе. Ми прийшли в амбулаторію. Там всі скидають свої черевики і ми теж так зробили. Поспілкувалися з пацієнтами, - розповіла Уляна Супрун.

"Ця амбулаторія модель для всієї України. Вона обслуговує понад дві тисячі пацієнтів. Мають комп’ютерну систему і перейшли на електронний реєстр своїх пацієнтів. Лікарі лише запитали, чи можна оновити обладнання і санітарну машину. Ми також відвідали школу, поговорили з учнями, якраз був урок фізкультури. Походили селом", - розповіла Уляна Супрун.

Подейкують, що після цього на таксі може навідатися до будь-якої лікарні. Відомо, що у її планах візит у госпіталь ветеранів війни, що на вулиці Фастівській, та огляд недобудованого перинатального центру на вулиці Буковинській. А ввечері поділиться своїми враженнями про візит до Чернівців із журналістами.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

З цієї зустрічі з сімейними лікарями, звідки ця фотографія, журналістів двох чернівецьких телеканалів, які посміли зайти до зали з камерами, помічниця цієї супер-пупер "демократичної" мадам Супрун вивела геть((((((((( 

Чи згадають про це у своїх правдивих репортажах?

avatar

Свобода слова

24 березня 2017 18:02