Міністр інфраструктури  Максим Бурбак привітав буковинців з нагоди 125-ти річчя Чернівецького поштамту

Міністр інфраструктури Максим Бурбак привітав буковинців з нагоди 125-ти річчя Чернівецького поштамту

30.10.2014, 20:18

Шановні друзі!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначної дати – 125 річчя Чернівецького поштамту.

 Сьогодні це свято не лише для поштовиків, але й для чернівчан та гостей міста. Ми пишаємося будівлею нашого поштамту, яка є архітектурною пам’яткою і без перебільшення - однією з візитівок Чернівців. Ми пишаємося дружнім та високопрофесійним колективом чернівецького поштамту.

 Українські поштовики відомі своєю відданістю традиціям. І мені приємно відзначити, що найкращою традицією Укрпошти є прагнення залишатися сучасною – постійно освоювати нові сфери діяльності, нові технології, послуги й ринки.

 Сьогодні перед нами складні виклики. Та, без жодного сумніву, українська пошта здатна гідно відповісти на них. Поштовики докладають максимум зусиль, щоб українці мали вільний доступ до соціально значущих послуг Укрпошти: могли листуватися, отримувати соціальні виплати й пенсії, передплатну пресу, сплачувати комунальні платежі, користуватися іншими адміністративними та фінансовими послугами тощо. Переконаний, в Укрпошти – успішне майбутнє.

 З найщирішими вітаннями,  Міністр інфраструктури  Максим Бурбак.

Запрошуємо Вас 31 жовтня (п’ятниця) 2014 року о 10-й годині на урочистості з нагоди 125 – річчя Чернівецького поштамту:

• введення в обіг оригінальної художньої марки «125 років Чернівецькому поштамту»;
• урочисте погашення кореспонденції спеціальним штемпелем «125 років Чернівецькому поштамту»;
• підведення підсумків, ознайомлення з експонатами та вручення призів переможцям регіональної філателістичної виставки з міжнародною участю «Буковинафілексп – 2014».

На урочистості запрошені Міністр інфраструктури України Бурбак М.Ю., голова Чернівецької обласної ради Гайнічеру М.І., перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Рибак І.П., Чернівецький міський голова Каспрук О.П., в. о. Генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Паньків М.П., керівники поштампів минулих років.

1