Міністр Бурбак проголосує за того кандидата у мери, якого визначить 'Батьківщина', бо вже самі вибори в Чернівцях - свято

Міністр Бурбак проголосує за того кандидата у мери, якого визначить "Батьківщина", бо вже самі вибори в Чернівцях - свято

11.04.2014, 19:10

Міністр інфраструктури України Максим Бурбак перебуваючи в Чернівцях повідомив журналістам, що залишається прописаним в столиці Буковини. А тому на наступних президентських і позачергових виборах мера Чернівців швидше за все голосуватиме вдома. 

- Ми стільки років боролися за те, щоб ці вибори взагалі відбулися, що зараз це для мене справжня подія. А хто буде кандидатом від "Батьківщини" - Олексій Каспрук, чи Микола Федорук для мене значення не має. Тому що обидва - достойні бути Чернівецьким міським головою, - запевнив міністр. 

Адмінресурсу на виборах не буде:

Міністр інфраструктури України Максим Бурбак відвідав Чернівці з кількаденною робочою поїздкою. На прес-конференції він зізнався, що приїхав оцінити стан інфраструктури регіону. Також заявив, що кожного тижня їздитиме в різні регіони країни.

- Мета мого візиту в Чернівці - подивитися, що у нас тут робиться. Зранку був на Чернівецькому вокзалі, відвідаю аеропорт, а завтра зустрінуся з губернатором. Ми обговоримо питання подальшої співпраці, - заявив Максим Бурбак. - І взагалі, я взяв перед собою зобов’язання кожного тижня виїжджати в різні регіони. Перший візит був в Одесу, другий - минулого четверга у Донецьк.

Міністр розповів, що за час на посаді зумів впоратися з головним завданням — стабілізував ситуацію і утримав галузь. "Якщо мене запитають, що зробив за перші 100 днів, я скажу, що стабілізував ситуацію і утримав галузь", - зауважив Бурбак. (Джерело: molbuk.ua).

1


КОМЕНТАРІ (3)

Мнение от просмотра....наглый,лживый,циничный.

avatar

избиратель

11 квітня 2014 17:21

за того кандидата, якого визначив він з Яценюком

avatar

так правдивіше

12 квітня 2014 20:38

яйценюк говно министр. дурак говно и как человек и тупица как министр. Валити нахер из власти!!!!!

avatar

ганьба

12 квітня 2014 21:13