Міліціонери з’ясовують, чи причетний їх колега до побиття двох буковинців

Міліціонери з’ясовують, чи причетний їх колега до побиття двох буковинців

22.07.2015, 01:49

Двоє глибоччан, яких днями побили невідомі, були напідпитку, а із заявами про пригоду до міліції звернулися лише після того, як про них вийшов сюжет на ТБ.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Чернівецькій області.



"20 липня на одному із місцевих телеканалів прозвучала інформація про те, що працівник міліції 17 липня нібито побив двох мешканців Глибоки. На момент виходу сюжету жодних заяв чи звернень громадян щодо даного факту до правоохоронців не надходило. І лише після трансляції сюжету у телеефірі двоє буковинців звернулися до міліції щодо нанесення їм тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.



- Звісно, на дане повідомлення відреаговано та за ініціативи начальника УМВС області Сергія Пілігріма розпочато службове розслідування – повідомив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергій Ратушенко. - Встановлено, що на момент події двоє глибоччан були нетверезими. Про це свідчать довідки про проведення медичного огляду для встановлення стану сп’яніння. Також ці громадяни не вказують прямо, що тілесні ушкодження їм наніс саме працівник органів внутрішніх справ. Вони таке припущення зробили, тому що попередньо у них був з ним словесний конфлікт.



Свідки даної події стверджують, що бійки не було, а тілесні ушкодження нетверезі чоловіки отримали у результаті падіння.

Інформація про даний інцидент внесена до Єдиного обліку. Наразі тривають відповідні перевірки з метою з’ясування всіх обставин події.

1