Міліція знайшла водія, який на Буковині збив насмерть юнака, а також знайшла маму, яка загубила малолітнього хлопчика

Міліція знайшла водія, який на Буковині збив насмерть юнака, а також знайшла маму, яка загубила малолітнього хлопчика

17.02.2015, 20:31

Правоохоронці знайшли маму малолітнього хлопчика, яку розшукувала міліція в Чернівцях.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

"Завдяки відеосюжету на телебаченні, а також активного поширення фото дитини у соціальних мережах, мати таки дала про себе знати. Як виявилося, сина вона востаннє бачила ще 12 лютого. Саме тоді із хлопчиком 30-річна жінка пішла в гості до свого 61-річного знайомого. Там вони випили пляшку горілки і маму "потягнуло" до свого колишнього чоловіка. Дитину вона залишила у товариша по пляшці: обіцяла повернутися увечері", - повідомляє прес-служба міліції.

"Але її "гулянка" закінчилася аж у неділю 15 лютого. Тоді жінка приїхала за сином, але останнього вдома у знайомого не виявилося. Чоловік сказав, що в суботу ходив із хлопчиком до магазину, але той кудись зник. Так як хлопчина не його, він, видно, вирішив і не турбуватися за життя і здоров’я дитини.

Упізнали хлопчика знайомі матері, які й повідомили останній, де знаходиться її дитина. І вже у вівторок зранку горе-матір прийшла до Першотравневого райвідділу", - додало відомство.

Прес-служба міліції зазначає, що наразі вирішується питання про притягнення жінки до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. Окрім того, повідомлено Службу у справах дітей міста Чернівців про проведення подальшого супроводу сім’ї. Саме цей орган і вирішуватиме питання про повернення дитини матері.

До слова, жінка має ще 6-річну дитину, яка проживає із прабабусею. Також відомо, що мати була раніше судима за майнові злочини.

Раніше повідомлялося, що міліція розшукує родичів малолітнього хлопчика. 

Міліція Буковини знайшла водія, який збив насмерть юнака, який їхав по узбіччю дороги на велосипеді.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

Впродовж двох діб водія шукали працівники Глибоцького райвідділу міліції. Допомогли камери відеоспостереження, розташовані неподалік місця аварії та свідок ДТП. Останній описав транспортний засіб, на відео теж було добре видно зовнішній вигляд мікроавтобуса.

Через деякий час правоохоронці знайшли авто і водія. Чоловікові 30 років, він мешканець Глибоцького району. Раніше не судимий, батько 5-тирічної дитини. Зізнався, що за кермом їхав п’яним. Дорога вкрита ямами, тож, розповідає, об’їжджав "перешкоди". Але будучи в нетверезому стані, не зміг розрахувати дистанцію та наїхав на хлопчика.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Глибоцького райвідділу Віталій Гросу. Наразі призначено ряд відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Як відомо, трагедія трапилась 15 лютого на Глибоччині - водій збив хлопця і втік з місця пригоди.  

1