Міліція затримала одного з грабіжників, який напав на буковинського комуніста

Міліція затримала одного з грабіжників, який напав на буковинського комуніста

16.09.2012, 16:17

Учора вночі співробітники міліції затримали ніде не працюючого жителя села Петропавлівська-Борщагівка на Київщині, який підозрюється у побитті та пограбуванні головного редактора газети "Громадський контроль Буковини" пана Криворучка. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомили в Управлінні по зв'язках з громадськістю МВС України.

"Попередньо встановлено, що він і його спільник з села Березняків Смілянського району Черкаської області, теж ніде не працюючого, вночі 8 вересня на платформі станції Київ-Пасажирський Південно-Західної залізниці заподіяли тілесні ушкодження журналісту", - розповіли співробітники прес-служби.

Правоохоронці також повідомляють, що у потерпілого були викрадені гроші в розмірі 1,5 тис. грн, фотоапарат і мобільний телефон. Частина вкраденого майна вже повернена власникові.

Також вживаються заходи із затримання іншого співучасника злочину.

Джерело: УНН

На кандидата у народні депутати України – Криворучка Віталія Пилиповича, головного редактора газети Громадський контроль Буковини 8 вересня 2012 року відбувся напад.

Нападники із сотень пасажирів обрали В.Криворучка. На ж-де вокзалі м. Київ де знаходились сотні пасажирів, зловмисники напали на кандидата у народні депутати, головного редактора газети Громадський контроль і жорстоко побили. Нападники розкинули всі речі, знайшли посвідчення кандидата у депутати, яке знаходилось у паспорті, паспорт тут же кинули на землю, захватили ще і носії інформації вони зникли.

Кому так помішав кандидат у народні депутати по 204 виборчому окрузі, народний захисник, редактор газети Громадський контроль Буковини, залишається загадкою.

 По даному факту Ст. слідчим СВЛВ на ст. Київ-Пасажирський УМВС капітаном міліції Яницькою І.В. порушена кримінальна справа № 01-0429.

1