Міліція затримала крадія бляхи з даху Чернівецького драмтеатру

Міліція затримала крадія бляхи з даху Чернівецького драмтеатру

31.08.2015, 23:31

Міліція затримала крадія бляхи з даху Чернівецького драмтеатру.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

37-річного мешканця обласного центру правоохоронці викрили саме під час вирізання листів кольорового металу покрівлі даху театру за допомогою заздалегідь приготовлених інструментів. За фактом замаху на крадіжку розпочате кримінальне провадження.

Працівники батальйону патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області, патрулюючи центральну частину міста, отримали інформацію про те, що на даху драмтеатру ім. Ольги Кобилянської знаходиться невідомий чоловік. Міліціонери оперативно відреагували на повідомлення, одразу прибули до місця виклику та перекрили виходи із театру. Помітивши правоохоронців, чоловік на даху заметушився та намагався покинути місце злочину. Зрозумівши, що його викрили, чоловік у всьому зізнався міліціонерам.

Читайте також: З даху чернівецького драмтеатру вкрали мідну бляху. Карлсон прилітав? (ФОТО)

З’ясувалося, що буковинець знав, що покрівля даху театру із міді. Тож, аби матеріально збагатитися, вирішив поцупити кольоровий метал, а згодом його збути до пункту прийому металобрухту. Слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції задокументувала факт замаху на крадіжку, а також з місця злочину вилучили: листи різаної міді, викрутки, газовий ключ, ножиці для розрізання металу, рукавички. 

Відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Як повідомив заступник начальника слідчого відділення Шевченківського райвідділу міліції Віктор Перепелюк, даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою ч.3 ст. 15 ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється завдані збитки, після чого вирішуватиметься питання про оголошення особі про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дебіл!

avatar

Швейк

31 серпня 2015 20:52