Міліція правомірно отримала земельну ділянку на вулиці Залозецького в Чернівцях під будівництво багатоповерхівки

Міліція правомірно отримала земельну ділянку на вулиці Залозецького в Чернівцях під будівництво багатоповерхівки

25.08.2015, 23:31

Вся дозвільна документація на земельну ділянку під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою: вулиця Залозецького, 40, місто Чернівці оформлена відповідно до чинного законодавства. Про це повідомив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергій Ратушенко під час зустрічі із журналістами.

Як повіомили BukNews у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, у 2006 році УМВС України в Чернівецькій області звернулося до Чернівецької міської ради щодо можливості надання земельної ділянки в оренду під будівництво багатоквартирного житлового будинку для працівників міліції, які перебувають на черзі отримання житла. Рішенням сесії міської ради 16 лютого 2006 року надано дозвіл на складання проекту відведення земельної ділянки.

У період з 2006 року до 2008 року розроблено містобудівне обґрунтування можливості забудови за вказаною адресою та виготовлено проект відведення земельної ділянки, що надається в оренду. Даний проект 11 вересня 2008 року затверджений сесією Чернівецької міської ради. 

4 листопада 2008 року укладено договір оренди земельної ділянки за адресою: вулиця Залозецького, 40, м. Чернівці, площею 0,1422 га. У період з 2008 до 2009 року отримано всі технічні умови, розроблено проектно-кошторисну документацію на будівництво багатоквартирного житлового будинку та отримано позитивний комплексний експертний висновок ДП «Укрдержбудекспертиза» у Чернівецькій області.

14 квітня 2011 року, на звернення УМВС України в Чернівецькій області, сесією міської ради надано дозвіл про надання даної земельної ділянки в постійне користування. 24 червня 2011 року оформлено державний акт на право постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

На даний час залучено інвестора для будівництва будинку для працівників УМВС України в Чернівецькій області.

1